Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 4:53 pm Заглавие: Слънца - Подарък за МиМ |
|
|
Сънувах днес как трябва да стават снимките ми, мисля че това е начина:)) Просто снимането не ме задоволява, така че ги правя полу снимки - полу рисунки
А защо подарък за МиМ - не е защото се подмазвам.... "Това е подкуп зада ме вземат в секция снимки:)))РРР"...а защото ти ми каза еда мисъл -"да снимам както и рисувам"
.
.
.....
.
.
Днеска след като го сънувах този страхотен сън, събудих се - скочих облякох се - фотоапарата в ръка и газ към баира да снимам " а времето разкош".... :) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 5:40 pm Заглавие: |
|
|
имай милост към нас, трябва да се почива от време на време ;)))))
давай още рисунко-снимки да гледаме, аз се кефя, картинката зарежда много топло
п.п. само флеърчетата са малко в повече
п.п.2 Честита коледа!!! _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 10:05 pm Заглавие: |
|
|
В тази тема ще слагам моите Снимкорисунки "колажи" :)))
.
.
..... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 1:06 pm Заглавие: |
|
|
тази картичка е чудна ;)
не е шантава, с еднооки хвъркати, но цветовете са страхотни
и есенни плодове със зимни цветя, съживили мъртво клонче
харесвам! ;)
п.п. може би на голямо ще иска малко по-прецизно тифецване на цветовете, че имат сенки на места _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Много силни, кефят ме страшно. Което е странно, щото аз на неща без цици, мечове или зелена кожа не се кефя :D :D :D _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | Много силни, кефят ме страшно. Което е странно, щото аз на неща без цици, мечове или зелена кожа не се кефя :D :D :D |
Най-после някой да си признае :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 7:31 pm Заглавие: |
|
|
:))) Много се радвам, че ви харесват. От време на време разтоварвам с такива произведения, бъдете сигурни ще показвам още:))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Викторе, харесвам много някои от картините ти, но фото-колажите ти ми стоят претрупани с елементи, самоцелно поставени шарени цветенца и светлинки - общо взето неща на границата на добрия вкус, а не съм оставал никога досега с подобно впечатление от твоя картина, може би е добре да поработиш върху снимането, ако искаш да твориш в тази насока.
Дано не си ме разбрал погрешно, успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 2:18 pm Заглавие: |
|
|
:)) Радвам се да чуя още едно мнение, за което ти благодаря, ще го имам в предвид. И за снимането си прав, но за съжаление не мога да нося 738 дини под една мишница и не ми остава почти никакво време да обикалям и да снимам, затова когато ми натежи всичко друго, просто сядам и си играя, правя го само и единствено за удоволствие. Надявам се следващите да стават по добри:))))))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|