Graphilla.com :: Преглед на тема - CbHyBaM ( Юлиан Кременски )

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CbHyBaM ( Юлиан Кременски )

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
CbHyBaM

МнениеПуснато на: Сря Яну 10, 2007 7:39 pm    Заглавие: CbHyBaM ( Юлиан Кременски ) Отговорете с цитат

Здравейте !
Винаги съм се питал какво мога да напиша ако някой ден дойде момент да се представям в Графила...Така и не измислих нищо смислено...Може би защото ми се е струвало, че нямам право да пиша тук при положение, че нямам и на половината от уменията на форумците от този форум...
Може би пък тия глупости с писането са напълно излишни дори или пък може би ако кажа, че съм един от хората, който най-много се възхищават на членове от форума като Велинов, Моргот, Мачуча, Мейсмен, ГБ, Солсървайвър ....и всички останали чиито никове не съм споменал ( просто защото не ми се влиза сега да речем в сиид темата за да видя имената на авторите на всички мои любими рисунки ) това ще стигне...
Хм, както и да е...Нямам възможност да си купя таблет... Не е като да не искам, но просто нямам възможност...Ето защо това, с което ще се представя е една НЕЗАВЪРШЕНА векторна работа.
Предполагам, че може да се случи така, че Мейсмен да реши да изтрие темата, заради незавършеността на работата, но все пак ми се ще да ви я покажа каквато е за момента и един път да чуя мнения и критики ( много ги обичат критиките тия графилци :D ) за моя работа.

Започнах я днес и и отделих няколко часа...Формата на главата, формата на косата, цвета на веждите...Това са работи за които знам, че не са както трябва и ще бъдат поправени с течение на времето...
Мнения, критики и най-вече препоръки !?!?!?!?Ще има ли !?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Сря Яну 10, 2007 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako polzvash ref.snimka - pokaji i neq
kakto i po-zavyrshen vid ako moje
Painter One

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Яну 19, 2007 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Окото е много гот, ама устничката и прилича на кренвирш "Леки" :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Яну 19, 2007 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не само устните не са наред - виж носа, прилича на чушле... Дай нещо завършено. Та за въпросите ти, няма да получиш смислени отговори - пример "Докато не седнеш и не нарисуваш стотина такива лица няма как да разбереш къде грешиш" . Бачкане му е майката.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети