Graphilla.com :: Преглед на тема - учител

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

учител

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fannie

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Яну 15, 2007 4:53 pm    Заглавие: учител Отговорете с цитат

Някой може ли да ми препоръча учител по рисуване в София? Курсове с жив модел? Ако можете да ме ориентирате и в цените ще съм много благодарна
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
StarFish

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Разходи се до Художествената гимназия и питай. Повечето от преподавателите дават уроци, а в гимназията има вечерен акт с гол модел, мисля достъпен за всички. За цени не мога да ти кажа, отдавна са се променили, в общи линии зависят от нивото на преподавателя.
fannie

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
deathelina

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в художествената академия правят вечерен акт (или вторник или четвъртък, ателие 1, като влезеш , точно у лево се пада) бях 1 път, два лева е, рисуваш 1 час модела, като на всеки 15 мин сменя позата, никой не ти обяснява как трябва да рисуваш, но път има друго ценно нещо..можеш да гледаш как го правят другите и да се учиш от тях
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fannie

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мн благодаря деталина:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети