Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 3:53 am Заглавие: Predstaviane - photografia 2 |
|
|
happy end :) _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:13 am Заглавие: foto 7 |
|
|
edna mnogo silna snimka za sujalenie ne moya, 6e si pozvolya v stil grafila da komentiram, ako pozvolite uvajaemi.
1. predi da se hvurlqsh na efektite, nau4i se da vijdash ne6ata!
2. kompoziciata opredeleno e zle.
3. mojelo i exponaciata da korigirash
4. fokusa e izbyagal leko.
produljavai da rabotish, i tursish ne6ata, rano ti e o6e. _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 5:55 am Заглавие: |
|
|
напоследък хората дето почнаха да разбират от изкуство станаха
прекалено мно купуваш си фотоапарат и щракаш супер яко начи сички
са балъци само ти с фотоапаратчето ги разбираш нещата _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 10:43 am Заглавие: |
|
|
момченце, или каквото си там
не си събаряй всички пътища към форума
скоро ще виждаш графила през кривия... макарон
п.п.
1. ефекти в тази снимка няма
2. композицията е по учебник
3. експонацията е на 6
4. фокус има точно там където трябва и колкото трябва _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 11:13 am Заглавие: |
|
|
Пич, слушай к'во ти приказват хората и спри да пишеш глупости...пределно ми е ясно че българина не българина не убича да му се дава акъл и разбира от всичко ама тва е само на теория...хех
А относно снимките не съм готограф но тази в равнение в твойте е на светлинни години разлика(да не земеш пак да се обидиш) :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 11:40 am Заглавие: |
|
|
Ако възприемаш фотографията сериозно, като изкуство, няма да говориш, а ще снимаш! Ако снимаш, трябва да се вслушваш в мнението на хората, чието одобрение искаш за да те приемат във форума, а не да скачаш при първо неудобрение!
Иначе и аз имам фотоапарат! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Я, ставам в 11, отварям представяне и... пак комплекси, скучно. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:19 pm Заглавие: laughing |
|
|
Zdraveite otnovo, est. 4e nqma da spra da snimam i da se razvivam, no ponqkoga 4ovek ima nujda da sreshne sebepodobni i spodeli s tqh vidqnoto, zasnetoto ili kakvoto i da bilo.
Ideiata mi e, 4e uni6ojitelnite kritiki ne vi se haresvat, togava za6o samo s tqh boravite? Napomnqte ezika na egoist v na4alnite godini.
Kakto vijdate spazvam blagoprili4en ton, no qvno v Bulgaria ne ste sviknali na u4tivost i obnoski ili mojebi se tulkuvat pogresho.
Jalko e 4e se nari4ate hora na izkustvoto i olicetvorqvate opredeleni instancii.
It doesnt really matter!
Sega ste vie na hod da me obezglavite :) _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:44 pm Заглавие: Re: foto 7 |
|
|
x-lab написа: |
edna mnogo silna snimka za sujalenie ne moya, 6e si pozvolya v stil grafila da komentiram, ako pozvolite uvajaemi.
1. predi da se hvurlqsh na efektite, nau4i se da vijdash ne6ata!
2. kompoziciata opredeleno e zle.
3. mojelo i exponaciata da korigirash
4. fokusa e izbyagal leko.
produljavai da rabotish, i tursish ne6ata, rano ti e o6e. |
Няма ефекти и е на фокус , с приятна композиция, което според мен не е от особено значение обаче, ЗАЩОТО - в снимката има идея. :)
Критиките не са приятно нещо наистина. Признавам си, че и аз се паля. Но от друга страна е хубаво да прочетеш какво е мнението от другата страна. Предполагам ще се съгласиш, че коментари от рода на "Невероятно!", "Кърти мифки" и т.н., колкото и приятно е да ги прочетеш, не са особено от полза.
В предната тема аз казах какво ми харесва и какво не. Можех да се спра само на 1вото, но как помага това за развитието, за което ти говориш? И повярвай идеята ми бе не да те обидя. Както, вярвам, и на останалите.
А продължавай да снимаш. That's what matters!
=P _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Брат, никакъв не си ми и нямам отношение по темата, ама където си поствал нещо - все трагедии стават. Това, че говориш учтиво, ми то зад учтивия тон най-лесно се крие човек... И спри да изтъкваш, че живееш в чуждото, повечето хора са имали възможност да избягат от Бг, това, че си го сторил не прави кръгозора ти по-широк. За мен си поредният, потънал "у дълбокото" на дизайнерските води, прави повече секс, спортувай. Дизайна не кара земята да се върти:) И ето, ако тряа сме точни -
Все успехи нататък, поздрави от бг :) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:47 pm Заглавие: :::))))) |
|
|
@x-lab кефиш :)
чакай да ходя сега да разгледам снимките на кака ти mim _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:49 pm Заглавие: Re: laughing |
|
|
x-lab написа: | Zdraveite otnovo, est. 4e nqma da spra da snimam i da se razvivam, no ponqkoga 4ovek ima nujda da sreshne sebepodobni i spodeli s tqh vidqnoto, zasnetoto ili kakvoto i da bilo.
Ideiata mi e, 4e uni6ojitelnite kritiki ne vi se haresvat, togava za6o samo s tqh boravite? Napomnqte ezika na egoist v na4alnite godini.
Kakto vijdate spazvam blagoprili4en ton, no qvno v Bulgaria ne ste sviknali na u4tivost i obnoski ili mojebi se tulkuvat pogresho.
Jalko e 4e se nari4ate hora na izkustvoto i olicetvorqvate opredeleni instancii.
It doesnt really matter!
Sega ste vie na hod da me obezglavite :) |
Уважаеми Христо,
Графила е място, на което се обсъждат личните проекти на дадена категория автори, приети в дадени категории. Вие бяхте приет преди 2 години с лекото пощипване на тогавашните модератори на уеб дизайн - поради простата причина, че липсваха достатъчно потребители за тази секция - и заради познанството ви с един от тях. Както и да е - всяка от секциите си има модератори, поставени там за пресяване на кандидатстващите. Тези за секция фотография преценяват, че не ставате за тази работа (засега) и опитите ви да се държите надменно и неприлично са меко казано смешни. Да не говорим за това, че показването от вас на чужда снимка с иронични коментари е проява на изключтелно лош вкус и възпитание - неща, които вие се опитвате да вмените на хората "v Bulgaria". В крайната сметка най-учтиво, лично аз ви казвам да вървите на майната си с емигрантските си комплекси и да не се занимавате с несвойствени за вас неща, еле па да се наричате "човек на изкуството"
Мерси |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 4:55 pm Заглавие: Re: laughing |
|
|
Многоуважаеми x-lab, разбирам желанието Ви да станете част от този форум, това е разбираемо. Също така разбирам, че не Ви се нравят аргументираните критики и подскачате като ощипана госпожица при тяхното публикуване, това е нормална реакция в началното развитие на много творци. Не доумявам обаче що за глупост е да публикувате нова тема с чужд кадър и 4 необосновани "унищожителни" критики, които отгоре на всичкото са неверни и издават явно непознаване на фтографията и нейните изразни средства, както и недостатъчна практика.
x-lab написа: | Kakto vijdate spazvam blagoprili4en ton, no qvno v Bulgaria ne ste sviknali na u4tivost i obnoski ili mojebi se tulkuvat pogresho. |
"Kakto vijdate" - моя милост явно не вижда тук нещо подобно, а в съзнанието на моя милост изскача цитата "О неразумний юруде поради що се срамиш да се наречеш българин?". Хубаво е някои особи да разберат, че излизането извън Родината, в комбинация с няколко туристически кадъра не са комбинация, от която в 100% от случаите се ражда изкуство.
Хайде вече да заключваме и да питаме Лептен каква им е търговската отстъпка за дистрибутори. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Нямаше да пиша, ама не се сдържах. Истината е че в началото и аз се чувствах по същия начин. Е разбира се човек трябва да прецени и да не се излага, бтв на колко години си? Ако си пубер няма пробс да киснеш на компа и да нямаш друга работа освен да пускаш тыпи теми, ама ако си по голям тва вече е леко тъпичко. По снимките нямам коментари
А да и послушай сывета на зетката за секса и спорта може и да ти помогне... _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Еееееее....вие направо разбихте човека отсякъде...дайте му още един шанс може и да му дойде акъла,знае ли човек...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|