Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 11:58 am Заглавие: ICQ HEEEEEEEEEELP |
|
|
Изчезнаха ми контактите от кюто сутринта като го заредих. Просто ги нямаше. Моля ви да ми помогнете ако знаете чалъм как да ги възстановя, че трагедията е пълна.
Вътре ми бяха половината хора с които работя. _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:03 pm Заглавие: |
|
|
ми тва пиша и аз ма не 4етеш :) една тема под тебе
зна4и фокуса е само един ако някои ти пи6и недие да го оторизираш за6тото няма вращане на зад ; пробваи да го рефрешваш докато не се оправи и на мен ми беше ката тая сутрин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:18 pm Заглавие: |
|
|
nah .. za vtori put mi se sluchva .. prosto si restartiram ICQto .. ei sega tochno tova napravih .. i sichko e Ok .. ili prosto izchakvash malko ..
pone pri men proraboti .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:22 pm Заглавие: |
|
|
не шото има и други варианти примерно на някои му се слу4ва за прав пат и някои му пиши и тои са панира като види че няма никои и веднага пуска отаризация и после фак и 100 да рестартира отиди :)
,а моге и да не е оторизирал и да рестартира и пак да не се враща- да знаят хората просто :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Рестратрирах, пробвах логин от друга машина и пак не стана. Пробвах да си кача 2003Б, пак не стана, с Кюп също.
С тотален ре-инстал стана обаче :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:44 pm Заглавие: |
|
|
При старите версии дава проблем от време на време, когато при логина си контактува със сървъра. Аз имах такъв проблем и го реших, като си инсталирах принудително 5.1. Пробвайте със друг месинджър как стоят нещата. Преди да инсталирам последната версия на ICQ се логнах през QIP и нямаше проблеми. Има вариант и сървъруте на кю-то да са се оакали... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Еееее стреснахте ме..... да пусна ли сега Мирандата, някой с нея опитвал ли е?? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 1:30 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Еееее стреснахте ме..... да пусна ли сега Мирандата, някой с нея опитвал ли е?? |
И трите ми миранди си бачкат засега... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 2:01 pm Заглавие: |
|
|
този проблем е единствено и само от сървърите на кюто - спокойно, случва се от време на време - временно е и се оправя обикновенно до 24ч.:) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 2:21 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | - спокойно, случва се от време на време - временно е и се оправя обикновенно до 24ч.:) |
как так да се успокои ве човек ти луд ли се ве ( таи като ма гледаш мога ли да са успокоя ) :))) немойе така трябва да се направи нещо по вапроса ааааааа
неиздаржам .......
немога изгубвам контрол над себеси ...........пппппп
да го.... и в ICq -то 6те го терминирам ,елиминира, унищожа, залича ....
немога немога немога- тва интернета е голям гадост няма каде да го изпращи6 веднаж в картуната да му дои акала само го чеша с тоя рефрес6 :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 3:04 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 - от ник-а ти е останал само паниката! Ха ха! Споко! Найстина вероятно става дума за лек срив или профилактика на сървърите... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
хахахаха,
ееех Светльо :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 4:28 pm Заглавие: |
|
|
http://www.qip.ru/cm/ _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | http://www.qip.ru/cm/ |
PC ONLY;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 6:53 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | piker написа: | - спокойно, случва се от време на време - временно е и се оправя обикновенно до 24ч.:) |
как так да се успокои ве човек ти луд ли се ве ( таи като ма гледаш мога ли да са успокоя ) :))) немойе така трябва да се направи нещо по вапроса ааааааа
неиздаржам .......
немога немога немога- тва интернета е голям гадост няма каде да го изпращи6 веднаж в картуната да му дои акала само го чеша с тоя рефрес6 :) |
хаха тва ме изкефи, добра реплика за побеснял керъктър, малко като Beavis as Kорнхолио. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | paniccontrol_86 написа: | piker написа: | - спокойно, случва се от време на време - временно е и се оправя обикновенно до 24ч.:) |
неиздаржам .......
хаха тва ме изкефи, добра реплика за побеснял керъктър, малко като Beavis as Kорнхолио. |
Хяхяхяхя...Beavis с кофеинови "апчета" ли качваше левъли до де мютейтне в Корнхолио? :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Абе, някой ще ми каже ли най-после какво е Корнхолио? :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yonqo

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 8:29 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Абе, някой ще ми каже ли най-после какво е Корнхолио? :) |
 _________________ Ту ди аирпорт ма, оооооооу... |