Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NeveRmor3
|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 11:54 pm Заглавие: Да се представя... [NeveRmor3] Начинаещ в 3D |
|
|
Нов съм в 3D. Чух за Graphilla.com и реших, че ще ми е от полза... още нямам лични работи и творби освен 1 дракон, който опитах да направя, но не се получи много сполучлив. Всичко останало, което съм правил се базира на tutorials намерени из нета или вградени в 3d max.
Както и да е...все пак трябва да покажа нещо...кажете какво да му оправя, или което е по-точното - какво да му оставя :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 11:56 pm Заглавие: |
|
|
бачкай здраво, събери неща и тогава се представи, при това с избрани неща, повече от 2!!.. от едно нещо неможе да се разбере нищо за теб и възможностите ти, да не говорим че си начинаещ.та така - събери стойностни неща които да покажеш и пак заповядай.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 12:18 am Заглавие: |
|
|
Използвай референции, ще ти спестят много часове безсмислено местене на вертекси. Примерно, ако беше разгледал няколко дракона, преди да започнеш, щеше да забележиш, че краката му са с неправилна анатомия :) Изобщо, чуждите работи ще ти помогнат много. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|