Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 1:06 pm Заглавие: mmm kid |
|
|
da _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...
Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PerroBG

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 2:17 pm Заглавие: |
|
|
super si e! braos!
a za liavata ruka - az sum levichar i oplakvania niamam :) _________________ ... Ako ti e tumno - prenastroi si
Brightness, Contrast i Gamma ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2003 5:43 pm Заглавие: |
|
|
da _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...
Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 02, 2003 10:38 am Заглавие: |
|
|
mojehte i da kajete neshto ne samo da gledate :/ _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 02, 2003 11:03 am Заглавие: |
|
|
very cute :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuturak
|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 10:48 am Заглавие: |
|
|
abe tya juana e ebati kolko kruvojadna...
spored men tva momichence s gnusno rozovite /ciklameni napravo/ neshta si go e zaklala simpatichnoto momche iii mai izooooobshto ne izpitva ugrizeniya
spored men sa zverski cool obrazite i sa se ubili nyakoi da gi animira na flash... :-)) neshto serialche...
ako se nameri koi da animira az moje da ponapisha malko scenariii... ko ima nujda... takovata :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
chakam scenaria za odobrenie :P _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Juana, shto ne se opitash nqkoi put da suzdadesh edin character i sled tova da razrabotish kolkoto mojesh da izmislish psihologicheski sustoiania na sushtiq tozi character. Shte ti e ot golqma polza, vervai mi ,))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Май 05, 2003 11:38 pm Заглавие: |
|
|
compound,
shtoto niaam nervi i nujnite znania uset i talant ;)))))
i niamam tyrpenie da se zanimavam s neshto poveche ot 1 den, v kraen sluchai 2
gonna try though _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2003 2:41 am Заглавие: |
|
|
Zamisli se tupite kitaici kolko turpenie sa imali i kolko vreme sa stroili prokletata si stena ,))))) Sravni go s nqkakvi si 5-6 dni turpenie i vij dali imat neshto obshto ,))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2003 2:54 am Заглавие: |
|
|
predi tva mi triabva izvestno vreme da se naucha da risuvam ;)
kitaicite verno sa baia typi, za kvo im e taia stena sega! da se biat po glavite s neia... da beha gi vlojili tia sredstva v proizvodstvoto na prezervativi ;P _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2003 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Или пък да ги бяха изпили, те монголците са щели да им контролират раждаемостта без стената :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 1:19 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | predi tva mi triabva izvestno vreme da se naucha da risuvam ;)
kitaicite verno sa baia typi, za kvo im e taia stena sega! da se biat po glavite s neia... da beha gi vlojili tia sredstva v proizvodstvoto na prezervativi ;P |
не мисля бтв че плющенето на векторийки е начина да се научиш.
а и без сериозната, наистина досадна понякога работа ще си останеш на усмихнати-стилизирани-шаренки-сладки-животинки-30минутки:) ако тва е целта обаче начи сичко е ок:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:11 pm Заглавие: |
|
|
kakto kazvash - 30 min ok, ostavat mi 23 chasa i 30 min na den da se ucha na neshto drugo bez vektorni shareniiki. drugoto nito imam jelanie nito imam skener da pokaja :)
merci za preporykite, koito taka taino mi zadade :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:38 pm Заглавие: |
|
|
men pak devoikite silno me radvat, prosto ti trebva nekakav geg da ima i neshtata shte sa napalno zavarsheni:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:41 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | men pak devoikite silno me radvat, prosto ti trebva nekakav geg da ima i neshtata shte sa napalno zavarsheni:) |
ем естествено... те са си сладички:)
ама просто си седят така и госпойцата я мързи да ги разработи като типажи (както мъдро препоръча компаунда), че да стане веселбата:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 2:53 pm Заглавие: |
|
|
LH
ednoto mai po-skoro ne e devoika :))))))))))) nishto che mu e lilav klepacha....
she opitam niakak si da gi dorazvia tez neshta, ama ne e iasno kvo shte stane, shtoto na onaia katerica glupava taka i ne uspiah da i napravia prilichen profil...
a s tia dvamata glupaci imam problem s rycete.. shtoto kakto si gi predstaviam prilichat bukvalno na gyz, vse edno kitkite im zavyrshvat s gyzove.. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | a s tia dvamata glupaci imam problem s rycete.. shtoto kakto si gi predstaviam prilichat bukvalno na gyz, vse edno kitkite im zavyrshvat s gyzove.. |
emi eto ti i gega :)))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Morty, siguren li si che bi iskal da vidish pyrvia variant na momcheto? :))))))))
e sa uploadvam _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|