Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 8:47 am Заглавие: Представяне - Предпечат и Дизайн |
|
|
Добър Ден.
Аз работя като дизайнер и предпечатар на козметика и фирмената политика не позволява да разпространявам нейни дизайни затова ще ви покажа някой лични творби от прохождането ми.
Дано ви харесат
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 9:26 am Заглавие: |
|
|
Ми не. Няма лошо ,че са от "прохождането" ти ама са зле... инак тва си е мое мнение ,а аз не съм от предпечата :) Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 11:30 am Заглавие: |
|
|
много слаби неща... мисля че няма нужда да обеснявам защо! то се вижда. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 11:59 am Заглавие: |
|
|
Те нещата за слаби са слаби, ама как можа да се подиграеш така със Смирненски така? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Добре де обяснете защо не ви харесват за да мога да си взема поука. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Никакъв дизайн, бевълчета, филтърчета и прочие. Неща, които може да ползва и дете в предучелищна възраст. Не мисля, че ако поразгледаш работи в специализирания форум ще се решиш да се представиш на този етап..., освен ако не виждаш никаква разлика между твоите неща и тези на останалите - възможно най-лошия вариант, който не смея да допусна.
Много работа се иска още! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Добре де в каква насока трябва да се работи още, каква литература да използвам? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Й'ела ми на ICQ..... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Михайлов, чудя ти се направо как успяваш да го стартираш това Q :)) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Михайлов, чудя ти се направо как успяваш да го стартираш това Q :)) |
Мисля, че може да организираме едно залагане за броя на контактите в icq-то на Михайлов :)
Та, да ти кажа - това със Смирненски изглежда като подигравка, а да не говорим, че и финала на текста е кал, откъде го извади този кристал не знам. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Ха ха ха, ... ако не знаете Михаилов има Icq има и QIP - най-вертоятно си е разбил листата на две, но предполагам пак му трябват поне 15 минути зареждане на всяко... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Пишех по памет и слях слоевете и след това не ми се играеше да оправя Кристал на кал.
И защо мислиш е подигравка с Смирненски щом съм го направил това означава , че не е подигравка апък да ти кажа честно и по лоши портрети съм виждал но определено моето не е подигравка а една форма на уважение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 4:11 pm Заглавие: |
|
|
kdjenev написа: | Пишех по памет и слях слоевете и след това не ми се играеше да оправя Кристал на кал.
|
на това викаш уважение? _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Добре за Хр.Смирненски разбрах дайте малко и за останалите, какво мислите за тях за ASUS - a пресъздал съм го 1:1 с кутията на дъното и тяхните дизайнери ли не разбират нощо(на ASUS имам предвид). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Искам да я видя тази кутия o_O. Явно не си се свързал с Михайлов. Като начало - тук се показват авторски проекти, т.е. твоя идея, не само реализация. После - в нещата ти прозира не само липса на идея, но и затруднения с чисто техническата реализация. което говори за все още неовладян софтуер. Нещата са претрупани с ефекти, с хаотични цветови комбинации. Добре ще е да се запознаеш с малко теория.
И... накрая... не се сещам при кой език на латиница се съкращава "inj."
mhm... _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
хреновина... то филтри, то чудо.... _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 6:45 pm Заглавие: |
|
|
имам един аерси въпрос: asl? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 9:57 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | имам един аерси въпрос: asl? |
Ей!
Не ми изземвай функциите ! _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 9:48 am Заглавие: |
|
|
asl?
Дано да съм разбрал правилно имаш предвид да се "идентифицирам" ли?
Красимир Дженев.
На 25 години,Магистър "КСТ", Габрово,
От 3 месеца работя като предпечатар и дизайнер.
Но преди да започна съм прочел няколко книги за Photoshop, Illustrator все пак няма каде да ги науча затова съм се самоубочавал - чел, упражнявал, чел, упражнявал и така. От сега прохождам в професионалния дизайн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:14 am Заглавие: |
|
|
въй, на 25!
обаче граматиката ти куца още... _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|