Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mordekai
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 2:10 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте. Казвам се Симеон Атанасов. Искам да ви покажа някои мои неща и да чуя мнението ви за тях. Не съм се занимавал професионално с рисуване. Скоро си купих таблет Genius WizardPen A6. Не е кой знае какво, но върши работа като за начало. Имам и неща правени с графични материали на листи, но нямам скенер. Може би по- нататък ще се опитам да ги кача тук. Ето три неща направени на ArtRage:
Това е първата ми работа с таблет-а:
Ето и малко по- нови неща:
Благодаря ви за вниманието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mordekai
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 12:37 pm Заглавие: |
|
|
101 разглеждания и никой не е писал нищо? that's a shame... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Още...
Хубаво е представящия се да не сипва първите си опити. Все пак трябва да се представиш с най-доброто, нали! Поработи още и си направи подбор на работите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 3:21 pm Заглавие: |
|
|
много рисуване ти трябва още, поработи с татблета повече време за да свикнеш с него, направи много неща и ни покажи най-успешните:)
(май повторих велинов ама с други думи) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mordekai
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите :) Сега работя над уменията си с молива и листа, а таблета е на малко по- заден план (въпреки, че си работя с него). Ако излезе нещо по- хубаво, ще ги снимам и ще ги пост-на. Ще преровя и архива си и ще видя дали и там няма нещо. Благодаря ви отново. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Не го нападайте толкова момчето/момичето!
Хубаво е, че е смело и показва нещата си :) Плюс това, отското се занимава, дори не е професионално!
Според мен е далеч от това, да бъде приет при нас. Но....нека дерзае и върви напред!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 5:05 pm Заглавие: |
|
|
smart написа: | Не го нападайте толкова момчето/момичето! |
Че кой го напада ?!?! Мисля че хората му отговориха съвсем коректно и учтиво. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mordekai
|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Не исках да правя нова тема и за това поствам тук. Ето едно нещо, което направих днес. Отне ми около 2 часа. Не е нищо особено, просто някакъв си герой...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 1:39 am Заглавие: |
|
|
напомня ми на Робо-Пат хехе..
нз какво конструктивно да кажа, освен - Рисувай много:)! _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|