Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
scrawl

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 5:28 pm Заглавие: фотография: но не точно представяне:) |
|
|
Здравейте искам да ви полажа някои мой снимки не съвсем с цел да се представя за фотография а просто да чуя мнения за тях:)
Всичките са в една посока на мислене свързано с графитите.
Rollerbrush
It's alive
Juice
Nuclear explosion
Refrigerator
Another meal
Delicious
Ще се радвам на вякъкви коментари:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misho
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Супер са |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 6:52 pm Заглавие: |
|
|
приличат на проекти за плакати на някаква тема, но нито темите им са ясни нито изпълнението е добре премислено. поне според мен.. за качеството им като фотографии немога да се изкажа..:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 7:00 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | приличат на проекти за плакати на някаква тема, но нито темите им са ясни нито изпълнението е добре премислено. поне според мен.. |
Донякъде си прав, че приличат на проекти за плакати но не са все пак...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Хм, както ще ти кажа, че технически, композиционно и стилово не са добре показаните неща, така също ще ти кажа, че радва усещането, че си мислил върху идейната концепция на кадрите и си ги направил разбираеми както за хората, които живеят с графитите, така и за тези, които хал-хабер си нямат от това. Ето тая посока на мислене липсва в много представяния. При изграждането на кадъра мисли така, както когато мислиш за нова стена - проект, техническо и композиционно изпълнение, стил, цвят, гама...
С нещата, които си показал сега ще ти е доста трудно, защото повечето си искат налично осветление, аксесоари и опит с него, а преди това имаш да усвоиш други неща. Обаче е факт, че преди кадър мислиш - ето това ми харесва. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
snooper мерси за стойностната критика която даваш.
като изпълнение найстина не мога да претендирам за качесто но се радвам, че оценяваш поне идейте ми :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|