Graphilla.com :: Преглед на тема - Втори опит с таблета

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Втори опит с таблета

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sabev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 1:48 pm    Заглавие: Втори опит с таблета Отговорете с цитат

Мисля, че имам някакъв напредък несъм рисувал защото нямам време не си мислете, че съм несериозен просто обичам да обмисля дълго нещата преди да рисувам може да ви се види смешно това което съм направил, но поне може да ми кажете къде греша. Цветовете са зле знам но съм много зле с осещането за цветове :(
http://globe-team.hit.bg/4_01.jpg
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вземи някоя картинка и се опитай да я прерисуваш с този таблет. Няма значеине какво ще излезе трябва ти практика! Тука нищо не мога да видя;( първо каква е идеята, второ каква е композицията, трето защо е реализирано така! Щом обичаш да обмисляш нещата помисли по това! Но ти препоръчвам и другият подход просто седни и започни да рисуваш без да мислиш! Не си мисли че е лесно! това е много по трудно нещо да рисуваш без да мислиш но пък пробвай после може да ти хареса това което е станало!
Много е важно това което првиш да ти харесва! преди всичко на теб самия! Едно нещо може да харесва на хиляди или милиони хора обаче ако не те ползва теб конкретно каква полза за теб пък дори и да е твое дело.
Искам да ти кажа, че имаш постижения в работата по тези сайтове - това ти се отдава ! работи в тази насока! Наистина по работите ти може да се установи че имаш добре развит обективен ум, което разбира се доста често пречи човек да прояви своята художествена страна или пък да я развие ако я няма.
За да се научи човек да рисува не само трбява да се упражнява много но и да обмисля нещата защото учението е свързано с мислене! ала истинското изкуство според мен е в способноста да се балансира между начините на мислене както и способноста да се изключи мисленето. но това са много сложни въпроси!
конкретно ако искаш да се занимаваш с рисуване ти препръчвам да рисуваш повече и то на ръка на улицата в трамвая. Просто си драскай каквото ти хрумне!
Моят учител по рисуване ни учеше че трябва да правим скици върху хартията от закуската; тогава ни беше смешно сега виждам че е бил прав. подхода, отношението към рисуването се изгражда с времето.
Можеш да вземеш стари списания или вестници и да дорисуваш нещата в тях. слагай разни "аксесоари" върху персонажите вътре! жалко че няма такива задачи по рисуване в училищата;(
хайде Успех
чук и гег

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе они човече мно пишеш абсолютно съм сигурен че освен теб никой
друг не чете големите ти постове в смисъл изцяло само знам че некой с
некой пак се бие!!! обаче нищо друго не мога да разбера:))) не бе
майтапя се ама по концентрирано некак си иначе за рисунката на
момчето ше кажа че човек от рисуването тря изпитва удоволствие
затва е най важна свободата обаче тя се постига в смисъл с мно рисуване:)))
■ ■
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 7:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Свикнете, че представяне не е секция за обсъждане на една или две работи, още повече първи, втори или трети опити... хората влизат тук за да гледат представяния. Единични работи се разглеждат в специализираните секции.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Свикнете, че представяне не е секция за обсъждане на една или две работи, още повече първи, втори или трети опити... хората влизат тук за да гледат представяния. Единични работи се разглеждат в специализираните секции.

добре казано.. бтв дори "представяне" си има правила.. прочетете преди да правите тема.
SkyApe

МнениеПуснато на: Нед Фев 11, 2007 1:30 am    Заглавие: Re: Втори опит с таблета Отговорете с цитат

Sabev написа:
Мисля, че имам някакъв напредък...

Нямаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Фев 11, 2007 3:05 am    Заглавие: Re: Втори опит с таблета Отговорете с цитат

SkyApe написа:
Sabev написа:
Мисля, че имам някакъв напредък...

Нямаш.

Има още много теми, от предишни години които, ако искаш, можеш да изровиш...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети