Graphilla.com :: Преглед на тема - трябва ми терен за засаждане на 200 дръвчета в софия

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

трябва ми терен за засаждане на 200 дръвчета в софия

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  

какво е отношението ви към проблема с медиците в либия?
дреме ми на жилетката...
26%
 26%  [ 4 ]
смятам, че невинни или не - заслужават подкрепа
73%
 73%  [ 11 ]
Общо гласове : 15

Автор Съобщение
dzver

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 1:06 pm    Заглавие: трябва ми терен за засаждане на 200 дръвчета в софия Отговорете с цитат

трябва ми терен за засаждане на 200 дръвчета в софия, преди петък, ако е възможно.... оказа се, че от министерство по околната среда и горите в момента не могат да препоръчат място, подходящо за залесяване, защото там е паднал тежък сняг е трудно проходимо. препоръчаха ми да попитам собствениците на детски градини и училища, дали искат да засадим дворовете им. обаче, на мен не ми струва добра идея, защото едва ли имат толкова много площ. това са 200 фиданки, които искаме да засадим, но изведнъж се оказа, че няма къде. МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ПОДХОДЯЩО МЯСТО В СОФИЯ? инициативата тръгна заради медиците в либия. 200 дръвчета са си цяла една горичка и имат за цел да демонстрират подкрепата ни към българите в либия. решихме, че ще кръстим мероприятието `засади живот`... Помогнете да реализираме тази идея.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Дими

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Недей така да пишеш, трудно се чете и дразни окото.

На светофарите хората висят и чакат. И четат. Биха прочели почти всичко около тях. Включително послания, примерно...
Между платната на булевардите има пространство дръвчета... За бул. "България" се сетих...

При антикварите, между ул."Париж" и "Раковска" има едно каре където има паметници. Има Храсти и 3-4 дървета. Около 40м на 35м е карето горе-долу.

В Займов има място, но е просто "място без много дървета в парка", няма да се забележат ужасно много...

Едно време на излизане/влизане в Копривщица имаше един надпис на един незалесен склон-поляна на които бяха посадили борчета и бяха исписали с тях "Добре дошли в Софийския окръг". Супер готино беше, сега много пораснаха борчетата и не се чете.

Та примерно около летището, където самолетите "въртят" за да кацнат, е незалесено и може да се измисли нещо такова. Може да е фиругка примерно, или нещо такова, символично.
Може обаче да има няколко проблема. Ако дърветата са "прекалено високи" може от летището да писнат, но едва ли :)
Виж, ако ги засадите върху нечия (стопанисвана) нива може да има... конфликт.

В крайните квартали също има Безкрайни незалесени площи. Голи поляни. В Овче купел има тонове поляни :)

Карта на София ще помогне може би :)
dzver

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това с летището ми се струва много добра идея. мерси за предложението :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dzver

МнениеПуснато на: Чет Фев 08, 2007 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

получих разрешение от летището. утре в 10 ч. на главния вход на летище софия - заминаващи - се събираме с хората, които имат желание да засадят дръвче. тел. за контакт, ако се разминем-0899285401
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети