Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 12:02 am Заглавие: black holl |
|
|
Tuka predstaviam purvi opiti po digitalno manipolirani snimki,igrah si da gi pravia po koleda kato biah vav otpuska ,az li4no ne sum 100% dovolen ot rezultata ,iska6e mi se da gi poopraviam ,no kakto e trugnalo mai skoro niama da imam vreme da se zanimavam sas tiah ta re6ih (neznaino kak ,moje bi vupros na nasytroenie)da gi spodelia sas vas.
Ideata mi e za ..the next step in the universe evolution....the black hool.....4erni dupki koito vsmukvat izmerenia i materia ,vaz osnova na edin su6testvuva6t sviat suzdavat nov ,no idetat mi e kakto namirame otgovori za fizi4nite procesi vav prirodata,po su6testvuva6ti primeri i dokazva6ti se teoremi i hipotezi ,i otgovori na mnogo previdno slojni vuprosi ,prosto po sledvaneto na primeri na su6testvuva6ti okolo nas obekti i procesi,dori i se okazva 4e otgovorite kliu4at za po dobroto razbirane na nerazbiaremoto e vav samite nas ,nie sme edin analog na 4ernite dupki ,kato vav vseki edinstven moment kogato vdi6vame i izdi6vame jivot ,na6ite o4i poglu6tat neprestano informacia ot su6testvuva6tiat okolo nas sviat ,i suzdavat vutre vav na6iat makro kosmos(neobiatnoto galakti4esko prostranstvo na na6ite mozaci) nov sviat ,specifi4en za opredeleniat individ izgrajda6t go...............Feeding the wheel
The black holl......na4alo na procesa
The projection on the other site......revolving door
And the ocean always remain.....vav edno izmerenie ili drugo,neizmenen
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Личното ми мнение е, че са твърде хаотични монтажите, едно такова изобилие от детайли, но без сериозен акцент, без нещо което да води окото. Много произволно насложени изглеждат. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 4:34 pm Заглавие: |
|
|
И като си помисля, че половината кадри в монтажите не са твои... това си е за бой. Знаеш си, че си за солене... А иначе като не смятаме това - не ми допадат, беше тръгнал в по-добра посока тъкмо, недей да накланяш в посока креватен арт с монтиране на кадри от нета. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|