Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 5:21 am Заглавие: Sleep :) |
|
|
Изпробвах тук някой нови за мен
техники...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
Добра игра със светлината. Килимчето е малко рехаво, но затова пък има някакво приятно излъчване. Фотометричните светлини винаги са придавали много реализъм в еда картинка. И пердетата ме кефят. Намерил си баланса на осветеноста вътре-вън.
Покривките ми стоят малко изкуствено, както и изгорялото светлинно петно върху цялото легло. Ако точно там се появи едно глолче, ще стане по-истинско. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_BAHKO_3D_
Регистриран на: 04 Фев 2006 Мнения: 43 Местожителство: Maya (perspective view)
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Аз не разбирам от интериори нищо, обаче ми се струва че във второто
тая синя светлина е прекалено синя, все едно извънземните кацат отвън. А и килима много е космат. Иначе е готино, успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 1:02 pm Заглавие: |
|
|
_BAHKO_3D_ е прав за светлината...през ноща директната,остра светлина която е там би трябвало да е сребристата светлина на луната а не тъмно синята светлина на нощното небе...предполагам че ако направиш светлината сребриста ще изгубиш илюзията за нощ, в това ли е проблема? ако да, решения бол...най-просто ми се вижда на пост цомпосинг да сложиш един син layer най-отгоре на softlight на 30-60 процента прозрачност, да го поизтриеш там кадето не искаш да е синкаво и "воала"-instant photoshop night...ама аз принципно ненам кво приказвам така че не ме слушай мноо мноо...
пс: завивката на леглото ненам с кво си я правил ама одари и един реактор следващия път че прилича на завивка от Arch-model библиотека(that's a bad thing)... _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen_21
|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 12:25 am Заглавие: |
|
|
10кс гайз...има какво оща да се прави по осветлението
...а това със пост про,не го разбрах :( може малко да се разхвърляш LOC,ше се радвам ;)....и тук още малко заигравки ;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 6:46 am Заглавие: |
|
|
gore v dqsno e tvoita staq...v lqvo e "svetlina" koqto sym nadraskal za 13.34sec. s dva cvqta i gradient tool vyv fotoshop v/u tvoita staq...otdolo e postavena taq svetlina na SoftLight 60% (dopylnitelno sym obezcvetil svetlinata na lunata koqto pri teb be6e sinq) i efecta e...atmosvera priqtna mislq i otnema ob6to 32.46sec.(kato okolo deset nalu4kvah na kolko procenta da e softlight layera)...
hope I help...
PS: DEAR 3D-ers, POSTCOMPOSE GOD DAMN IT!!! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen_21
|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 11:19 am Заглавие: |
|
|
Имаш право мееееен!!!
много помогна ;)