Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 1:32 am Заглавие: my boy |
|
|
нещо като фен арт или по скоро стабилно повлиян от един тип.
и по малук варянт
 _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hton

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 1:53 am Заглавие: |
|
|
Мен ме кефи. Може би ако има повече място отдясно ще стои още по-добре..., но не е много сигурно.) Единственото, което не ми харесва със сигурност е цвета на фона. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 2:36 am Заглавие: |
|
|
има нещо, което страшно много ми напомня за мой проблем..
дъмпиле, абе ти като го гледаш при теб фона равен ли е? щото всъщност е доста светъл и на четки целия, а ми се струва че ти не ги виждаш(ако си със тъмен монитор е много вероятно, на мен ми се случи).
ако бъркам, пак за фона.. кофти е, иначе някво психарско, ама и тва пимбяно много пече на очите, тряаше го помачкаш цвета малко:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 5:56 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod- Ми братле не смятам,че фона е чак толкова светъл.Тъмно кафяв леко червеникав е при мен и стои добре.Фигурата изпъква по доста приятен начин. Mожеби твоя монитор е по-светъл от необходимото!! Има четки по фона,които също не се дразнещи,като изключим тази дето се засича с косата от наше ляво.Като цяло е готинко,има изражение-настроение.Единственото,което ми се струва,че можеше да пипнеш още е дрешката.Има нужда според мен.Иначе гамата и лицето особено са си яки. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 11:06 am Заглавие: |
|
|
това с монитора е много гадна работа.но аз го гледам на 2 места и няма толкова разлика.наистина фона не съм го разработил и си личат четките. _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
dumpill написа: | ......наистина фона не съм го разработил и си личат четките. |
... къф е проблема да си личат четките???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 1:48 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | dumpill написа: | ......наистина фона не съм го разработил и си личат четките. |
... къф е проблема да си личат четките???? |
ами чесно казано и аз незнам дали е проблем това. _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Никъф проблем! Приятно органично пипане и носи настроение.
Много приятни формички в устните. Кефи. Принципно пожеланието е да са по-коректно "закачени" очите и ушите конструктивно или ако не са да е по-грубо :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Лилавото иска да бъде леко успокоено, това изместване на композицията в ляво дразни, или добави някакъв детайл от дясно или центрирай малко персонажа. Фона е супер и персонажа също, може би иска малко детайлчета по дрехата... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 11:02 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | dumpill написа: | ......наистина фона не съм го разработил и си личат четките. |
ахах никъв, в четките лошо няма.. просто много ми напомни на друг случай, та реших да попитам.
както и да е. дъмпиле, лошо няма батка да си личат четките, тва че не мисля че е най-подходящия фон за случая явно е само моето мнение, така че отпада:)
живо и здраво:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 12:35 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | maceman написа: | dumpill написа: | ......наистина фона не съм го разработил и си личат четките. |
ахах никъв, в четките лошо няма.. просто много ми напомни на друг случай, та реших да попитам.
както и да е. дъмпиле, лошо няма батка да си личат четките, тва че не мисля че е най-подходящия фон за случая явно е само моето мнение, така че отпада:)
живо и здраво:) |
изглежда че има разлика в мониторите ни и го виждаме по различен начин.все пак дори и да е само тво мнение това не значи че не трябва да се вземе под внимание.за мен е от значение всяко мнение.в случая реших така да го оставя фона.
wicky написа: | Според мен идеята е именно да няма детайли по дрехата и да стои "празно" ! Както и композиционно - иначе ще си стане съвсем обикновен... хъм но това според мен де! |
wicky-радвам се че разбра целта ми:) _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
готин е тоя, много:)
местенето в ляво хич не ме дразни, даже още мъничко бих го подбутнала натам;)
а дрехата добре да няма детайл по нея, но трябваше и вратовръзката и яката да ги оставиш равни, като цвят, си мисля аз... _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|