Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 5:44 am Заглавие: Кога си сменяме аватара? |
|
|
Мда, прибирам се сега от продължението на Графила-кръчмата (4-ма герои продължиха в 3-та кръчма, но аз дадох пас да се пробвам да дремна един час) - та... както си обикалях тая вечер и гледах как се познаваха много хора кой кой е или питаха мен кой е еди-кой си срещнах следните реплики:
"Aaaa, Loc, ти вярно много приличаш на аватара си бре!"
"Е, то ясно, че тва е piks - тениската е с аватара й!"
"Тва ли е mo. бре? Космонавта?"
И други такива... :) Та, замислих се - кога човек си сменя аватара?
- когато започва нов период в живота си
- ново гадже поне
- нова работа
и.... кога? Лично аз си смених аватара за последно преди година и нещо, когато ми мина марково-отборната болест и минах на Канон (което е равностойно на нов период в живота ми... :))) ).
При вас кога се случва? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Аз си сменям аватара, когато ми омръзне да го гледам и междувременно съм измислил нов, който намирам за по-интересен от стария. В противен случай просто го трия и си седя без аватар, докато не ме огрее вдъхновението ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 10:23 pm Заглавие: Re: Кога си сменяме аватара? |
|
|
snooper написа: | При вас кога се случва? |
Когато на графилска среща Ники Михайлов ти каже, че изобщо не си мязаш с аватара... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 4:03 am Заглавие: Re: Кога си сменяме аватара? |
|
|
RoT написа: | snooper написа: | При вас кога се случва? |
Когато на графилска среща Ники Михайлов ти каже, че изобщо не си мязаш с аватара... |
Той пък щото си мяза с неговия ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|