Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gataca
Регистриран на: 10 Сеп 2003 Мнения: 11 Местожителство: Cambrige, UK
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 12:47 am Заглавие: Личен сайт |
|
|
Здравейте,
това е личния сайт, който правя за едно приятелче, хвърлете му един поглед и си кажете мнението за концепцията.
Благодаря ви!
http://anialus.prophp.org/
Само ще спомена , че не съм професионалист и само отвреме на време правя по нещо, действа ми разтоварващо от работата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 12:59 am Заглавие: |
|
|
Лявата част е подвеждаща - оставам с впечатление, че там трябва да има навигация - пък то няма... Ония въртящите се джаджи са много досадни...
______
Не харесам Флаш във формата му "Вижте как ги умея тия работи"
Сайта няма концепция - не се разбира кое е важното на страницата, няма акцент... Няма център... _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 11:35 am Заглавие: |
|
|
Като за непрофесионалист е ... хмм... нека кажем добре :)
Обаче:
Тва вляво голото ли е Ани?
Тя 3Д моделка ли е? :)
С какво се занимава, не е ясно...
Сплаш скрийн не ти трябва.
Изобщо сайта не дава представа за какво точно е направен.... ако е личен, не виждам нищо лично, ако е 3Д профи, нещо... няма акцент на тва. Та в крайната сметка действа разконцентриращо и не знам дали ще си губя времето там да разучавам кое какво е.
Въртящите се работи по-добре да ги няма - или да се завъртят веднъж и :stop} :)
Навигацията няма причина да е на това място - не е логична, при положение, че имаш място вляво. Ся, не че трябва да се робува на правилата, но в крайната сметка потребителите са свикнали навигацията да е в ляво, естествено им иде да е там, там я търсят. И е полезен трик на нейно място да се слага нящо важно, някъв акцент, нящо дето продава и т.н. - ама сега празно... не е тва номера.
Като цялостно усещане ми изглежда мръсен сайта. Цветовете са измити, кални - пробвай чисти, ярко цветове и разкарай цялата мазня около елементите... тия блърове не ти помагат.
Текста - Ариал не се чете хубаво на екран - не е съразмерен и не е правен за пикселно представяне - ползвай Вердана или Тахома - истински "уеб" шрифтове...
Ми... тва са мойте 5 цента... ако беше "дизайнер" нямаше да си направя труда да пиша, щот тия неща тряяше да са ти ясни, ама като за непрофесионалист, дори да оставиш сия нещата така и при следващата си "занимавка" да земеш част от горното под внимание - и ти и хората около теб ще се зарадват повече на дизайна ти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 11:51 am Заглавие: |
|
|
gataca, аватара 100х100 пиксела максимум. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gataca
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 7:28 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за конструктивната критика и насоките на аватарче, това е което очаквах от писането в този форум. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Адреса на сайта малко ми звучи на ANALius... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gataca
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Slojih malko cvqt v saita i spiram da go pipam, 6te se probvam da napravq ne6to na 4isto i pak 6te vi pi6a!
Pozdravi!
P.s. Izvinqvam se za latinicata.
ironhacker FUCKOff kak ti zvu4i. ne mi otgovqrqi , foruma ne e syzdaden za selski razpravii |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 12:13 am Заглавие: |
|
|
gataca написа: | Slojih malko cvqt v saita i spiram da go pipam, 6te se probvam da napravq ne6to na 4isto i pak 6te vi pi6a!
Pozdravi!
P.s. Izvinqvam se za latinicata.
ironhacker FUCKOff kak ti zvu4i. ne mi otgovqrqi , foruma ne e syzdaden za selski razpravii |
Пичага, значи първо - ходи да изпиеш една студена чаша вода и се успокой, защото никой не е тръгнал да ти се заяжда, че да се правиш на голямата работа.
Това че не си професионалист в сферата не ти дава право да не прочетеш малко в Интернет за какво иде реч - сайтове с tips, tutorials, etc. хиляди... Никой не е длъжен да ти го здъвква и да ти го дава на тепсия. Когато пуснеш нещо, което наистина си заслужава конструктивната критика - ще я получиш.
и fuck off се пише разделено.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gataca
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | aдреса на сайта малко ми звучи на ANALius... |
tova e tvoqta analna kostruktivna kritika
i ti kazah da ne se vrazva6, za6toto go obarnahme na govorilnq. az spiram da ti otgovarqm ti si pi6i kakvoto iska6. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|