Graphilla.com :: Преглед на тема - Graphilla КРЪЧМА 24.02.2007 - факти и послеписи

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Graphilla КРЪЧМА 24.02.2007 - факти и послеписи
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:38 pm    Заглавие: Graphilla КРЪЧМА 24.02.2007 - факти и послеписи Отговорете с цитат

Така, имам добри и среднодобри новини.

Добрата новина - спонтанната неофициална и леко бандитска среща на Графила ЩЕ СЕ СЪСТОИ.
Денят е утре (събота, 24.02.07).
Часът е около 7 вечерта да почнем да се сБИРАме.
Мястото е бившия КЕВА - втория етаж в по-голямата си част е за нас, както и избора на музиката - като дойдете казвате за сбирката на втория етаж и ще ви упътят.

Така че, утре на сБИРКА!

И сега нещо като послеписи или среднодобрите новини -

т 1. За кръчмарите или как се строи завод

Поради спонтанното решение, след което се организирахме малко бавно се наложи в петък следобед да търся кръчма за към 40 човека в събота вечерта, която да може да ни побере на една маса и да не ни искат управителите по 25 лева куверт на калпак. Оказа се нещо като 3 часа звънене на всички кръчми в програмата.бг и около два часа ходене по самите кръчми - около ден пазарлъци с леко мазни кръчмари - в крайна сметка след половин час пазарлък и добро капаро се стигна до следния компромис: поръчани са само мезета - големи плата със салати (шопска и овчарска) за към 30 човека и 6 плата със суджуче и пъстърмичка. Накрая трябва да ги разцепим на колкото сме, нядявам се не повече от 5 кинта на калпак. Управителят иска да сме изхарчели средно по 15 кинта на калпак, аз съм му казал да не разчита със сигурност да завали достатъчно сняг на Банско, но има право да се надява... намразих кръчмарите.

т 2. Която ми е достатъчно неудобна и не смятам утре да я повдигам на висок глас

Бях предвидил днеска една стотарка за курс и екипировка, която стотарка се наложи да оставя капаро за Графило-кръчмата утре, та... ще се радвам утре да си я събера обратно, доста неловко ми е да го споменавам :(

Послеписа

Ще помоля, ако има някой, който не се е почувствал добре от това, че се налага да събираме по няколко лева, независимо яли/пили - да се обръща към мен на лично - склонен съм да приема критики, макар да не съм изгарял от желание да се нагърбя с организацията по намиране на кръчма и пазарлъците с управителите (аз аз се пазаря като мургав гражданин на видинско влашко село, когато е крайно-наложително, както днес). Така че дали съм бил прав да реша да направим все пак сбирката, без да имам време да се допитам до всички за условията - това ще покаже времето.

Е, не мога да го напиша в стила на Жовката, но се надявам той да освежите темата подобаващо по-надолу :)))))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Щях да забравя - ако си драснем/принтнем по един бадж, няма да е зле... но, ако на някой му е дискомфортно това - все едно не съм го писал за него ;)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

МЯСТОТО... УЛ, РАКОВСКИ - ДО СЛАВЕЙКОВ В СГРАДАТА НА НАТФИЗ (ФАКУЛТЕТ ЕКРАННИ ИЗКУСТВА) - ИМА ГОЛЯМО ПРЕДВЕРИЕ И ОФИС НА МТЕЛ - ПРАВО НАПРЕД В ДВОРА И ДЪРВЕНАТА ВРАТА В КРАЯ МУ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СБЪРКА.

Моля, ако някой може да пусне линк от БГмапс, че бързах да пусна темата преди края на работния ден на повечето хора и съм в един клуб с ПЦ-та от минялия век...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bgmaps
@snooper - след цялото тва тичан, ся остана да разпечаташ баджовете за всички и да чакаш на входа - който дойде да се идентифицира и да закача баджа :))))
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x за организацията. Кинтите мисля ще ги събереме, поне за нашата скрома част от пасмината гаранция... ебаси, знаем се :) Освен всичко друго, като прочетох как е преминала процедурата по запазването.. некакси задължен се чувствам поне аз де... за другите не знам.

Само дай некъв адрес на тая кръчма, че само тва не разбрах. къде се намира точно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
bgmaps
@snooper - след цялото тва тичан, ся остана да разпечаташ баджовете за всички и да чакаш на входа - който дойде да се идентифицира и да закача баджа :))))

10х за линка, видях ко къде е. за баджовете... става и с маркер на челото :)
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, На Раковски, между Стефан Караджа и площад Славейков - като видите Мтел - там сте в двора навътре.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 7:24 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

София, ул. Раковска 114
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cool!;)))
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво snooper-е!!! Ти си президент! И не се приетснявай ! Там сме :)

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Евала Снупе. Тва за кеша се подразбира.
Ее малко да се видиме д....а и работата милионери нема станеме поне хора да останеме.
Аде аз шъ приготва мойта плейлиста:)))
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 9:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво Снуупър, железен си. Само да добавя - по принцип всеки рационален човек със средно ниво интелигентност знае, че за да запазиш места за 40 човека за събота вечер, трябва да оставиш капаро. Аз обаче не отговарям на нито един от горепосочените критерии, и за никого не е учудващо че не съм включил толкова потенциално важна информация в темата за преброяването (за което вината си е моя а не твоя) та я добавям сега:

Ако допуснем, че на срещата дойдат 40 човека, 100 лева делено на 40 човека = момент...старт/програмс/аксесори-и-ис...аха. 2.5. Следователно имайте предвид, че минималната консумация на човек трябва да е 2.5. лева , което едва ли ще е проблем за някого, а за максимална мисля че не би трябвало да слагаме таван - все пак предлагам да е не повече от два литра щото няма сега да се правим на прасета сега я. Все пак, с малки изключения, това е сбирка на художници, а не на вино-водко производители:)
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 9:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
което едва ли ще е проблем за някого

Благодаря!!! ;)))
Върнете се в началото
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
...... Все пак, с малки изключения, това е сбирка на художници, а не на вино-водко производители:)

Прав беше баща ми навремето като казваше "От теб художник няма да стане... трезвен художник не се е родил още" Утре ще преброим художниците.

П.С споко snooper, аз и само с кола ще превъртя няколко пъти капарото си. Само да ми се осигури тоалетна в близост....
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 10:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ta, малко пояснение - нещо от сорта на 5-6 лева ще е задължителното, май не съм го обяснил добре горе за предварително поръчаните мезета.

Добре, радвам се много, че няма недоволни, а иначе - ами винаги съм стоял настрана от събирането на кинти за напечатване на контролни, училищен бодигард, акордиране на пианото, екскурзии... и така си ми остана и по-натам... затова така :)

Айде, утре се съБИРАме и ще проведем дебат на тема - имат ли анисоновите напитки почва у нас и защо fatwalkera иска да пием по една мастиска за него :)))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 10:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Айде, утре се съБИРАме и ще проведем дебат на тема - имат ли анисоновите напитки почва у нас и защо fatwalkera иска да пием по една мастиска за него :)))

/офтопик/
Щот от вино му писна тия дни ;)
/офтопик/
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
LOC

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 5:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

@ Snooper и Джоуви- епа страшни сте бре хора...ае по една бира от мене за организаторите...не приемам възражения щото аз ще доида само за малко...та тряа от нещо да докарам до 10-тина лева разход за тва време :D:D:D...
а тва за баджовете....хммм....you can get some stickynotes and a marker-та който дойде да си го направи сам на място...
аз съм лесен за познаване...изглеждам криво ляво така:

ако някой ме види да се шлая безцелно в околноста да ми каже едно здрасти че да го следвам по петите до кръчмата която не съм намерил сам щото съм идиот....
LOC

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 6:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ПП: @Джоуви очаквам 2 пингвина...те ще дойдат ли или напразно се надявам?
Zing

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

;) пиите и заради мен ;) може и мастика
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...опасявам се че намерих само едноокия пингвин....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети