Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 11:08 pm Заглавие: Israel & Eurovision? |
|
|
Otkoga Israel e v Evropa, a ako ne e (shtoto may ne e) zashto uchastva na Eurovision? May i predi mi e pravilo vpechatlenie no mi e interesen otgovora na tozi vapros. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 11:11 pm Заглавие: ! |
|
|
Ти как мислиш - би ли участвал Израел в спортни и културни събития с араби и перси?!
А не ти ли е направило впечатление участието на европейски събития на държави от бившия СССР?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 11:26 pm Заглавие: |
|
|
da, ima darjavi ot bivshia CCCP koito sa na evropeyskata chast e logichno da uchastvat. Nekoi daje sa i chlenki predi nas.
a tova koeto kaza e smisleno makar che ako se tragne po tazi logica moje da se stigne do dosta interesni rezultati. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 11:44 pm Заглавие: ! |
|
|
Преди нас член.ки няма!
:-)
П. П.
Не само териториално в Европа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 2:00 am Заглавие: |
|
|
Израел има право да участва на Евровизия, защото е член на EBU (European Broadcasting Union). Това членство именно му дава това право, защото Евровизията е продукция на EBU. Започват да участват на Евровизия от 74 или 76та, забравих коя беше точно :)
Реално, EBU включва броудкастери не само от европейски, но и от други страни, като Алжир, Египет, Либия и прочие. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 4:11 am Заглавие: |
|
|
10x za otgovora, beshe mi liubopitno _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|