Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:09 am Заглавие: ICQ? |
|
|
Някой има липредстава какво става с контактите в ICQ. Много хора се оплакват, че паролите им не са коректни, в сайта им не разпознават въведените адреси за да ти изпратят паролата и зобщо лудницата е пълна. Явно е че е червей, но как да се справим с проблема? _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:16 am Заглавие: |
|
|
а на мен пък и велинов и уикито ми пращат съмнителни ехе-та по кюто и на въпроса ми "кво е тва" се правят на ударени..... ехе-тата са еднакви по КВ, но с различни имена...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:30 am Заглавие: |
|
|
хахах той велинов си е съмнителен от много време ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:35 am Заглавие: Re: ICQ? |
|
|
vrabchev написа: | ... как да се справим с проблема? |
www.qip.ru
трудно се минава от кю на куип, но пък от година и нещо вече не съм имала проблем. да не говорим за тоновете допълнителни екстри, които са му сложили братушките :) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм с qip и въпреки това пуснах тази тема......
На мен ми се оплакаха, че са получавали ехе файлове, а аз не съм пускал такива на никого. Явно проблемчето е проблем. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | а на мен пък и велинов и уикито ми пращат съмнителни ехе-та по кюто и на въпроса ми "кво е тва" се правят на ударени..... ехе-тата са еднакви по КВ, но с различни имена...... |
и Врабчев праща :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:26 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | maceman написа: | а на мен пък и велинов и уикито ми пращат съмнителни ехе-та по кюто и на въпроса ми "кво е тва" се правят на ударени..... ехе-тата са еднакви по КВ, но с различни имена...... |
Токущо от жертва се превърнах в престъпник:)
ами пазете се, не стартирайте тези ехе-та за да не се опарите и вие. А ако някой е намерил лек за проблема, да казва, че става кофти така. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:32 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | maceman написа: | а на мен пък и велинов и уикито ми пращат съмнителни ехе-та по кюто и на въпроса ми "кво е тва" се правят на ударени..... ехе-тата са еднакви по КВ, но с различни имена...... |
Явно един и същ бъг ни е налазил всичките!. Архив, вътре с ехе. Ако активираш ехе-то умираш. Кю-то ти работи само за времето в което архива автоматично се препрати на всички в контакт листата ти. Без твоето знание естествено. После Кю-то ти пищи и вика, че е било активирано на друг компютър. При повторно въвеждане на паролата вече не можеш да влезеш и си прецакан. Цял ден бях болен!
Изхода е да ти пратят новата парола на е-майл, ако си въвел такъв при регистрацията на кю-то си + отговор на контроли въпроси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Още един отговор на въпроса - "Защото обичам MAC";-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Това е нов вирус, който извършва тейк овър на кю-то при стартирането му, крадейки съхранената парола на локалната машина. Важно е да си въведете актуален мейл за да можете да ресетнете паролата си възможно най-бързо при подобна атака, а за да се предпазите - никакви изпълними файлове от който и да е било не стартирайте.
Прекаленото доверие към потребителите е ключ към отмъкването на вашето Кю. Баси, ако ми се загуби листата... по-лошо отколото да си загубя телефона...
Пазете се! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз май прибързах с хвалбата за qip-а. На мен пък ми се оплакаха, че получавали линкове... аз поне ехе-та не изпращам :( Явно щото файл трансфера ми е забранен... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:49 pm Заглавие: |
|
|
странното е че не ми признава адреса който съм регистрирал. А уж пише, че дори и предишен адрес да дадеш, пак ще го признае, но не иска. И колеги се оплакват от същото.
Уж не стартирам ехе-та, но явно по погрешка и това съм направил. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Не знам за вас, но преди няколко часа в мойта листа имаше 30-тина човека онлайн. Сега има 11, 8 от които са с qip.... и продължават да изчезват... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Явно някаква сеч е настанала, която не се влияе от софта..... Аз съм с Миранда и получих няколко линка, от Велинов и от Пипи май...... Добре че не са файлове!! :РРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Ае Дримъре ти как се опази този път, по дефолт всичко де лети из нета като проблем все на теб се лепи :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Ми тези дето хакват мега важни сайтове само за да оставят по едно съобщение "едикойси беше тук"? Всичко е мерене на инструменти..... "Еееее, копеле, вчера ако знаеш как хакнах КЮ-тооо!!!" Ххахахах
Тумби, у токин ту ми??!? :D _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Велински, аз си пуснах онва екзе готиното с онази мадама :)
ма на чуждо ПЦ, щот нали и аз обичам Apple :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|