Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 5:47 am Заглавие: Опит за малко по-cartoon изглед (полууспешен) :/ |
|
|
Реших да пробвам типаж със силен контур, и фон без такъв...ето типажа, и крайия резултат. Сори, ама пак бие бая на фентъзи тематика. Тук се нуждая от голямо коли4ество (конструктивна и друга) критика, плюйте смело :) . Ако искате ink-a и фона отделно, мога да ви ги пратя на лично...инак не. Не съм сигурен дали дори тея ще се виждат :/
типаж:
резултат:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 11:28 am Заглавие: |
|
|
A mno nesta imas da rabotis,ma za sazalenie az poe4e komenti sam sa zarekal da dawam samo na nestana hora koito poznawam i sa dokazani.stoto staat smesni situacii ot roda na nikoi da mi frli na li4na takiwa laina 4e da se 4uda dali ima smisal da kisna tuka.AZ SAM RAZBRAL 4e IMA smisal.no pwe4e komentari nema praa.OBURNI Se kum HUIANA i NOX. te ste ti kazat za problemite det tria resis. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Май 07, 2003 1:07 pm Заглавие: |
|
|
nubzi:)) тва опит да кажеш, че нищо няма да кажеш ли беше?:)))
морт1ег:
начи първо... ЧИСТЕТЕ ГО ТОЯ "СИЛЕН КОНТУР" МОЛЯЯЯ!!!
за 2 минути работа е бе да му са низнай:)
или с трейс некъв или по бързия вариант с конвертиране на селекция към път в PS.
и второ ей туй нящо:
http://www.epilogue.net/art/tech/socar_color/
не ичерпва в никой случай темата за н.в. Цвета, но си мисля че шти е полезно. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 2:13 am Заглавие: |
|
|
Towa beshe polezno. Mersi. Kato se gledam kolko greshki sum dopusnal:))) |
|
Върнете се в началото |