Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yonqo

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 2:01 am Заглавие: Logo - Gamma M |
|
|
Логото е за магазина на един френд.
Името е "Gamma M", а магазина е за музикални инструменти, домашни аудио системи, аудио за коли, техника за DJ и пр.
Ще се радвам на К+К :)
 _________________ Ту ди аирпорт ма, оооооооу... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 2:53 am Заглавие: |
|
|
аз бих направил къстъм уърдмарк... тоя саундуейв ми идва много клиширан..въпреки китарата. от прекалено много и ситни елементи е направен графичния елемент (раздробен е), което ще го прави много неподходящ за възпроизвеждане, особено в по малки размери. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:17 am Заглавие: |
|
|
V dobavka kum Inplanta bih kazal 4e otdelqneto na "m" s interval ne e uda4no. Probvai drug piniz, kato cvqt naprimer... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:37 am Заглавие: |
|
|
и аз така ... но ако се налага да е остане този графичен елемент, мисля че не е необходимо да има градация на дебелините на линиите ... скосяванията по външните краища също пракалено усложнява визията ... може да пробваш с половината от силуета ... фонта е твърде заоблен и не стои добре с графиката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 1:02 pm Заглавие: |
|
|
то не че има смисъл на този етап, но имената с буквичка на края са толкова началото-на-деветдесетте и са абсурдни от брандинг гледна точка...
предполагам че няма да има проблем да се регне марката "гамма мюзик хаус", а клиента все пак ти е приятел, нали, можеш адвайс да му дадеш _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yonqo

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 1:38 am Заглавие: |
|
|
10x на всички!
Ще се постарая наново тия дни, имайки предвид забележките. _________________ Ту ди аирпорт ма, оооооооу... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|