Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 1:21 pm Заглавие: Snackings Stuff |
|
|
Да пусна и нещо различно от графиди и абстракции гхаха:) Ще ме прощавате за голямата картинка, не ми се качваха хиляда. Тука място за критика мнооооооого има, та ако може да отделите време за няколко реда критика ше е супер:) Накратко, teenagers е таргет групата, живеят в града и прочие, целият лаунч кампайн е с такава насоченост. Някои от нещата са удобрени, др категорично отхвърлени, пускам ги тук за себе си да правя равносметка:)
 _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 1:43 pm Заглавие: |
|
|
добро... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
кефи много :)
втория бъс и стикерите са ми фаворити _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Мен само посланието с еднооокия ме плаши
Рарзбира се като "Ако ядеш Чио чипс, ставаш едноок"
БТВ що не продължихте идея със "свирката" и двата лева;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 4:52 pm Заглавие: |
|
|
ахахах не рисувам толкова добре, нямаше да има същия ефект :) Сега, че беше оувърпромиз беше, трудно се намира такава кака срещу чипс и два лева, макар че аз правя сериозни проучвания по въпроса, да защитя рекламата, не за друго ;) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 9:05 pm Заглавие: |
|
|
...лелеееее..!
Много браво!
Мисля си за ресйвоете/тролеите... пробва ли хората да са все едно са стъпили на земята и рисуват, а не на канта на рейса? Не знам дали ме разбираш...
Играта с "the rules" е готина, обаче специално фразичката "the only rule is: u make the rules" ми е струва ... плоска, "набързо" измислена, и изтъркана... (знам че не е твое дело и за това си позволявам да тровя...)
За последно съм я чувал като имитация на "нещо от кеча", от съседната стая на някое детско събиране в някой (без)краен панелен квартал, през раждивите '90... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:01 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | ...лелеееее..!
Много браво!
Мисля си за ресйвоете/тролеите... пробва ли хората да са все едно са стъпили на земята и рисуват, а не на канта на рейса? Не знам дали ме разбираш...
Играта с "the rules" е готина, обаче специално фразичката "the only rule is: u make the rules" ми е струва ... плоска, "набързо" измислена, и изтъркана... (знам че не е твое дело и за това си позволявам да тровя...)
За последно съм я чувал като имитация на "нещо от кеча", от съседната стая на някое детско събиране в някой (без)краен панелен квартал, през раждивите '90... |
поетично!
супер е проекта :) :) :) :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bronio

Регистриран на: 23 Юни 2005 Мнения: 237 Местожителство: sofia underground
|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:22 am Заглавие: |
|
|
аре да се повозим на автобуса,догодина и на шарено метро!;) _________________ www.behance.net/addicted2be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|