Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Eldor

Регистриран на: 29 Ное 2004 Мнения: 64 Местожителство: SOFIA za sezona
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 8:30 am Заглавие: МИНОТАВЪР |
|
|
Не е кой знае какво, но ще се радвам на коментарите и критиките ви...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
Другия път без зъл филтър за бекграунда или така го направи да не си личи.Иначе това най ме кефи от нещата които си показвал...които си спомням де....;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 10:59 am Заглавие: |
|
|
нещата ти са с голям потенциал и претенции(казвам го във възможно най-добрия смисъл това), но има две неща който ми правят впечетление всеки път, но ето че чак сега намирам време да драсна няколко реда по въпроса... та първо: става въпрос за обемната странност на нещата ти...струва ми се, че детайлът ти има обем но като цяло фигурата няма.... и второ: светлината ти няма цвят...само материалите ти...това създава осещане за бедна палитра на творбата и я прави някак суха...(дали казах нещо вобще? немога да преценя защото не съм спал...моля да бъда извинен от теб и всеки друг който е прочел този пост)...
ПС: специално тази ти творба ми харесва много,структурата на лицето ме кефи определено... но немога да се здържа да не попитам: израженито му? какво е? някак празен стои погледът му...и...абе странно е...като главата на заколено добиче в секундата преди мозъкът да спре да функционира...(малееее кви ги приказвам толкова рано сутрин не е истина....извинявам се отново....порсто на това ми напомня)
post edited:аз съм пълен идиот(сериозно говоря) и казаното от мен да не се приема като мнение с голяма тежест _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 11:37 am Заглавие: |
|
|
Малко повече цвят му трябва. Рогата ми изглеждат недовършени... Ухото е малко плоско. Иначе като цяло не е зле! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Eldor

Регистриран на: 29 Ное 2004 Мнения: 64 Местожителство: SOFIA za sezona
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 5:43 am Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласен с мнението и критиката и на трима ви,ще се постарая следващият път да се изкача с едно стъпало поне нагоре .
мерси ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|