Graphilla.com :: Преглед на тема - Kak moje veeeeee

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Kak moje veeeeee

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TETRAGRAMATON

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Мар 17, 2007 10:06 am    Заглавие: Kak moje veeeeee Отговорете с цитат

Sorry za podobna tema ,ama men li4no mnogo me zabolia i mi se priiska da spodelia
http://www.youtube.com/watch?v=VZF83Wuwgvg&mode=related&search=
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Беше ми доста забавно по онзи тъжен начин докато гледах!Чудя се кой ги прави тези работи и да ги пуска по сайтовете...не е само тва де.Българите се караме по между си,бългаги и роми(или цигани...както искате го наричайте,на мен ми е все едно)се мразят.....българи и македонци също(такъв извод си правя от тва и от коментарите които четох а и не само).........Чудно ми е хората толкова ли сме глупави и заслепени,не разбират ли че нито те нито ние имаме полза от подобно нещо...:(

Лично мен тези клипчета не ме притесняват но много хора се връзват на глупостите и от едната и от другата страна и нищо хубаво няма да последва.

И да си кажа чесно не ме е.е историята,не ме интересува кой къв бил и от де е,не ме интересува кой се нарича македонец и кой българин...заспорили ми тия кретени къв бил цар Симеон....аве кво ме интересува къв е бил,къде ме хвърли преди 1000000000 години в няква галактика фар фар ауей...Живеем СЕГА,гледай си живота и не спори за нещо което си прочел един път от учебника преди 10-15г. и по всяка вероятноаст не е вярно.Единствено ме Притеснява че няма никво разбирателство и търпимост между хората и всички вярват на това каето кажат по телевизията или напишат по весниците или на етакива глупости като тези които единствената им цел е да скарат хората и май добре се справят..............................не ме ругайте за този ми коментар....плийс :-I
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 2:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

citat:

I heard this joke from Serbs.
What whould you get if you shower a Macedonian?
Answer: A clean Bulgarian
Bio

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 2:20 am    Заглавие: Re: Kak moje veeeeee Отговорете с цитат

TETRAGRAMATON написа:
Sorry za podobna tema ,ama men li4no mnogo me zabolia i mi se priiska da spodelia
http://www.youtube.com/watch?v=VZF83Wuwgvg&mode=related&search=

hehe, kak mojesh da se ostavish da te zaboli?

obiknoveno mladite makedonci koito sa v puberteta imat nujda ot samooredelenie. kato vseki drug pubertet. Te TRIABVA da znaqt koi sa. I e malko kofti da nauchat che darjavata im e na malko poveche ot 60 godini. Nishto, moje istoriq i ezik da niamat no pone komputri i Adobe Premiere imat. Chestito
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Как да не може? Правят такива филмчета, а като получат Българско гражданство, вдигат банкети. Това е същото като хакерите, които пробиват сайтове, за да бъдат забелязани. В крайна сметка как ще се заговори за Македония, ако не правят нищо. Всеки се занимава с това, в което е най-способен. А македонците могат да говорят много.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... да са живи и здрави и все така празноглави...
TETRAGRAMATON

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da ne dalbaem mnogo(6oto e goliama tema i obhva6ta dosta goliam period ot vreme ,nazad vav istoriata),no si spomniam triqbva da e bilo predi okolo 8-10 godini ,po televiziata pokazvaha niakvi poboi6ta ili ne6to ot sorta vav sofia mejdu makedonski i bulgarski studenti,kato makedoncite pretendiraha za su6toto,sled tova be6e predavanae po televiziata ,sas edin ot na6tite avtoriteti vav oblasta na istoriata ,koito daje obiavi nagrada ot 1 milion germanski marki,po onova vreme na koito mu predostavi pismeni ,ili kakvito i da e drugi kostveni istori4eski dokazatelstva za tova ne6to.I da spomena edin fakt dokato jiveeh vav gurcia mi napravi vpe4atlenie 4e na vsi4ki po stari grucki karti na balkanite pi6e6e Makedonia e Grucka.
Puk i za6to li me e zabolialo,mi na fona na vsi4ko deto turpim zaradi takiva podobni istorii(novini na turski po televiziata,otvariane na novi nesu6testvuvali dosega ministerski postove oglaviavani ot predstaviteli na DPS...........tova e za men tazi durjava se opravliava ot naslednici na Turchev ,vav Anglia deto e goliamata "DEMOKRACIA" takiva ne6ta niama,i sigorno niama da ima skoro.Puk i skoro ima6e novini 4e sa bili biti niakakvi bulgrai vav makedonia ,za deto sa podnasiali cvetia na niakuv pametnik(revoliucionistka niakakva)......ma to taka vsi4ko stava mandja sas grozde vav vremenata na suvremenata "DEMOKRACIA"
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

поне в тая тема да бяхте писали на КИРИЛИЦА ... преди да са ни я взели, че македонците и към нея имат претенции.
Върнете се в началото
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Македонците си имат това филмче, ние си имаме "Хан Апарух", "Борис I", "Златния век", "Българите" и други подобни. Та какво ми дреме че някакъв пъпчив студент е решил да си начеше крастата :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TETRAGRAMATON написа:
Da ne dalbaem mnogo(6oto e goliama tema i obhva6ta dosta goliam period ot vreme ,nazad vav istoriata...

prav si. obhvashta ogroooomniq period ot leto 1945 nasam. mnogo vreme, lele
TETRAGRAMATON

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio po4ti si prav ,samo deto propuska6 ne6to.......citiram
-Prez 337 g.pr.n.e Filip svikva v Korint kongres i sazdava Elinskiat saiuz.Ob6togruckata vun6na politika e preodostavena na makedonskiat car,a upravlenieto na ob6toelenskait saiuz-na subranieto na gruckite polisi.
nub

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам да ли бат Мацеман ни ремонтирал но определено май вече не чета коментари на шльокавица и с 4ки и 6ци.
Сори.
А по темата. Да пишат и казват каквото искат. Всеки има право на лично мнение. Свобода на словото требе. С мислене крив и прав се стига до ужасии.
Върнете се в началото
simov

Местожителство: Bankia

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TETRAGRAMATON написа:
Bio po4ti si prav ,samo deto propuska6 ne6to.......citiram
-Prez 337 g.pr.n.e Filip svikva v Korint kongres i sazdava Elinskiat saiuz.Ob6togruckata vun6na politika e preodostavena na makedonskiat car,a upravlenieto na ob6toelenskait saiuz-na subranieto na gruckite polisi.

TETRAGRAMATON, батко, това е друга бира...не обърквай хората
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имало е и един пе..рас Сашко македонски но не знам имал ли е нещо общо с сегашната Македония или с няква Македония по принцип.
Върнете се в началото
simov

Местожителство: Bankia

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... и ти не обърквай хората
Bio

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

сегашните македонци наистина имат нещо общо с древните македонци. и това е името. браво. не е малко, но пък е само до там.

Толкова общо имат, колото парижаните от Париж щата Тексас имат общо с французите и културната революция.

ми аз викам сите българи от областа Тракия да се обявят за наследници на древните траки и да си направят държавица. След тва тези от Редута, Красно село и др.
Дими

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Начи изобщо не може да се спори по тая тема!
Ясно е, пише го, питаите всеки!

Прадедите на динозаврите са от Македония, както и първите растителни бактерии в галактиката са от там! Така че изобщо недеите да се преструвате на някакви си различни от Македонци!

Сериозно вече...
Ако не зачитате границите ще живеете по-дълго и сутрините ви ще са далеч по-приятни.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети