Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Angell123

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 4:27 pm Заглавие: Coop AAPG |
|
|
В училище с Пламен ( Fakie) драснахме за два дни две рисунки. Рисунките сме ги правили и двамата 50 на 50!
Тъй като наскоро се зарибихме по Наруто решихме да направим един фенарт!
А това е един орк, който ЗНАМ че има доста грешки по него ама нямахме време да ги оправяме, и не смятаме да го дооправяме!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Първата е страхотна хора.Браво за нея....
На мен лично в оркечето не ми аресват ръчиците и дебелината на предния крак спрямо задния ма това не е фатално пък и вие си ги знаете тия неща.Дразни,ме че сте го резнали през глезена.
Пак,добра работа,накефихте ме много. :D :D :D _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 12:36 am Заглавие: |
|
|
Mного ме радва как пипате работите си!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Фен арта на Наруто няма голяма прилика но ме кефи какво правите с шадинга на моливите :) куул _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 11:54 pm Заглавие: |
|
|
като ги гледам ме кефят много, и ми се ще да ги видя в качествен туш и двете.. ама такъв заигран че и полутоновете да се запазят.. много яки ще станат..
бтв на дебелия като че ли ще е добре малко мръвка още в краката, ама може и не, аз си мисля че ще стане по-гот ако напълнее и там:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 1:17 am Заглавие: |
|
|
Сега се сетих, че като техника ми напомнят на Darklighter историята от серията Star Wars Empire, който ми е един от любимите комикси! Там, между другото, не е използван туш. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|