Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hozievich

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:34 pm Заглавие: Нещо като нищо |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:50 pm Заглавие: |
|
|
hee heheh iako.... :)))
ama ne e li po pravilno "FlashMan" ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Tin знам ли ?!!?
ама понеже тези които работят с Флаш се наричат флашери и за това реших, че така е правилно :) Така или иначе е правено само за фън ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Еми flashers точно се казват и тези, които се разкриват на публични места, а явно точно тва си търсел като закачка :)
Само не ми харесва малката черна точица вляво от носа май :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:03 pm Заглавие: |
|
|
za kakvo e tova? dai malko podrobnosti, molia _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:04 pm Заглавие: |
|
|
mi nadpisa ne sedi opredeleno, drug e ugulut _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Йеее... дано Моrgoth е прав за значението на "flasher" (в Англия - меката на публичните събличания - му викат "streaking" и съответно "streaker", тва "flasher" не съм го чувал) щото така мноо яка заигравка става с името и събличащия се джентълнмен ;-))
Хунта, прати ли го на Маcromedia ??? _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 9:17 am Заглавие: |
|
|
basi hunta pisna mi da go gleam toq be :) po cel den mi go buta6 v o4ite pa i u grafila go gleam basi :) ...
... stiga offtopic sq seriozno:
1. nadpisa otgore ti si znae6 (wse o6te si mislq 4e moe se proba sys klasi4ekiqt izgled det pak e 3D ma e fit-nat po daga)
2. F-to na gyrdite mu ni my kefi ve nou e bodq6to probaj s nekyw serif (kakto e S-to na pyrwoobraza) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича
Последната промяна е направена от mucho на Пет Май 09, 2003 9:19 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 9:18 am Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Еми flashers точно се казват и тези, които се разкриват на публични места, а явно точно тва си търсел като закачка :)
Само не ми харесва малката черна точица вляво от носа май :) |
Emi Morgote :) imam benka tochno tam ko da napraia :) niama nachin bez tochka :)
Morty написа: |
mi nadpisa ne sedi opredeleno, drug e ugulut ...
za kakvo e tova? dai malko podrobnosti, molia...
|
Morty ami niama podrobnosti :) pravih go za ubivane na vremeto inache za nadpisa si absoliutno prav shte se potrudia malko nad nego.
aD написа: | Йеее... дано Моrgoth е прав за значението на "flasher" (в Англия - меката на публичните събличания - му викат "streaking" и съответно "streaker", тва "flasher" не съм го чувал) щото така мноо яка заигравка става с името и събличащия се джентълнмен ;-))
Хунта, прати ли го на Маcromedia ??? |
aD ne sum :) ama moje i da im go pratia da se radvat .... samo da go zavyrsha.
Inache kolkoto do imeto, opredeleno ne sym go mislil mnogo prosto taka mi prozvucha nai dobre i a tova taka go turih :) i ne sym se pital za znachenieto na dumata. Obache ako verno tova oznachava sys razsablichaneto ... verno sym ucelil. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|