Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Blind

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 10:45 pm Заглавие: Re: Новак |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 11:19 pm Заглавие: |
|
|
на мен ме кефят,особено първата :)
1та и последните 2 в цвят + curves ?? ще стане яко,а _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blind

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Не съм мн на ти с тия термини така че какво е curves ??? _________________ Ако искаш да контролираш времето,трябва да контролираш себе си.Така се владее света. Аз контролирам света, а той контролира мен.Едно е сигурно, че никой не би могъл да го контролира,както и мен.Затова ще си умра като човек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:48 am Заглавие: |
|
|
Blind написа: | Не съм мн на ти с тия термини така че какво е curves ??? |
не му обръщаи внимание =))))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:31 am Заглавие: |
|
|
зле са снимките... даже да е имало някаква идея- няма композиция!!! само вдигане и щракане...
кадъра се мисли предварително ...
"виждаш"го първо в главата си- кое ще ти е център, кое акцент, кое ще ти пречи ако случайно влезе вътре,
и чак след това щракаш- за предпочитане няколко пъти, и от всичките да избереш един, който става ... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto_kb

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 5:10 pm Заглавие: |
|
|
purvite tri snimki sa snimani v kb:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Ей Марто как ги правиш тея неща бе?
Страшна светлина, а този мост колко е як не е истина, а пък колко ме кефат тея надписи направоо си номер едно, не ги слушай тия те не знаят колко е куул да трескаш снимки ей така заради трескането и после да си пуснеш фотошопа и да си блъриш на воля.
Не ти требва да мислиш, не ти требва да гледаш другите какво правят,
композиция, фокус, кадровка тва са е...ти глупостите. Снимай си.
Честно да ти кажа надписите ми малеят малко. Може по големички че са не се четат много добре, мо и малко сенчица и глоу да им сложиш че изпъкнат повече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marto_kb

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 9:37 pm Заглавие: |
|
|
misleh da ti napisha mn raboti ma 6te si zamul4a samo 6te kaja 4e nqmam znaniqta koito ti imash i ne paradiram 4e sum fotograv ili 4e znam kak se snima pravqgo za moi li4en kef moje da ne se spravqm kakto ti kazvash no prosto komentirah 4e e snimal mostovete v kb ni6to dr |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 9:57 pm Заглавие: |
|
|
marto_kb написа: | misleh da ti napisha mn raboti ma 6te si zamul4a samo 6te kaja 4e nqmam znaniqta koito ti imash i ne paradiram 4e sum fotograv ili 4e znam kak se snima pravqgo za moi li4en kef moje da ne se spravqm kakto ti kazvash no prosto komentirah 4e e snimal mostovete v kb ni6to dr |
Сори пич ма гледам че ти се каза за надписите.
И просто видях как ги плесна в отговора и рвгирах спонтанно:))
А за тва че ти е за личен кеф не трвбва да те успокоява а да те мотивира да го раазвиваш та да стане по голям кефа.
Примерно аз права неква музика за кеф, което не ми пречи да се опитвам да науча някой неща за композиция, елементарна твория на музиката или солфеж. Дори да знам че е съм зле тва не ме спира да се опитвам да подобра нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blind

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Ето още някви мои неща.... не са добри ма се пак сега се уча... _________________ Ако искаш да контролираш времето,трябва да контролираш себе си.Така се владее света. Аз контролирам света, а той контролира мен.Едно е сигурно, че никой не би могъл да го контролира,както и мен.Затова ще си умра като човек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:30 pm Заглавие: |
|
|
Ако искаш да контролираш фотоапарата,трябва да контролираш себе си.Така се владее фотографията. слушай ги ония двамата, те знаят какво говорят и ше ти е от полза. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|