mucho

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 8:33 am Заглавие: към всички 3дейци: предложение за бартер |
|
|
здравейте 3Д маниаци ;)
имам следното запитване склонен ли е някой от вас когато има малко свободно време и мерак да направи за мен следното нещо:
нуждая се от нещо като темплейт да речем на "студийна" сцена, в която аз да мога всеки път да си поставям различни триизмерни макетчета и да ги изрендя, ако е възможно с минимални промени в настройките на рендъра, които като цяло вие ще сте направили ...
... номера е, че самата сцена ще е съвсем простичка, изчерпваща се до някакъв под, върху които ще падат реалистични сенки от обекта, евентуално caustics и прочее чудеса, за които вероятно и не подозирам, и някъв съвсем изчистен фон ...
... желанието ми е да се ползва някой от яките рендери (mr, brazil и т.н.) заедно там със сичкото екстри като GI, hdri, radiocity, dof и се в този ред глезотийки, за да изглежда рендера наистина реалистичен, с разни рефлексии по обекта, ако той е такъв и т.н.
... не знам дали изобщо това, което искам може да се направи, но идеята ми е да го ползвам когато трябва да визуализирам примерно ей такова нещо http://odigy.com/projects/foster/cap_1.jpg
в замяна бих могъл да се отплатя с нещо от мойта си черга, примерно да хелпна в области като тайпо, идентити и некви подобни ... или пък да слагам линк към вашо сите, когато кача такъв рендер на мойто сите
благодаря за вниманието ;)
п.п. а и забравих да кажа говорим за макс, че от други такива варези ептен хал хабер си немам _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|