Graphilla.com :: Преглед на тема - към всички 3дейци: предложение за бартер

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

към всички 3дейци: предложение за бартер

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 8:33 am    Заглавие: към всички 3дейци: предложение за бартер Отговорете с цитат

здравейте 3Д маниаци ;)

имам следното запитване склонен ли е някой от вас когато има малко свободно време и мерак да направи за мен следното нещо:

нуждая се от нещо като темплейт да речем на "студийна" сцена, в която аз да мога всеки път да си поставям различни триизмерни макетчета и да ги изрендя, ако е възможно с минимални промени в настройките на рендъра, които като цяло вие ще сте направили ...

... номера е, че самата сцена ще е съвсем простичка, изчерпваща се до някакъв под, върху които ще падат реалистични сенки от обекта, евентуално caustics и прочее чудеса, за които вероятно и не подозирам, и някъв съвсем изчистен фон ...

... желанието ми е да се ползва някой от яките рендери (mr, brazil и т.н.) заедно там със сичкото екстри като GI, hdri, radiocity, dof и се в този ред глезотийки, за да изглежда рендера наистина реалистичен, с разни рефлексии по обекта, ако той е такъв и т.н.

... не знам дали изобщо това, което искам може да се направи, но идеята ми е да го ползвам когато трябва да визуализирам примерно ей такова нещо http://odigy.com/projects/foster/cap_1.jpg

в замяна бих могъл да се отплатя с нещо от мойта си черга, примерно да хелпна в области като тайпо, идентити и некви подобни ... или пък да слагам линк към вашо сите, когато кача такъв рендер на мойто сите

благодаря за вниманието ;)

п.п. а и забравих да кажа говорим за макс, че от други такива варези ептен хал хабер си немам
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети