Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
T 1000BG

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 8:51 am Заглавие: |
|
|
Моят отговор е по-скоро насочен към читателите на тази рубрика, т.е. kъм широката публика и той не отговаря на Вашия въпрос. Може би повече хора трябва да завършат в чужбина и да се върнат, за да се популяризира американската школа в България и след като станем повече на брой, ще ни е по-лесно да докажем, че и ние сме не по-лоши и не по-малко достойни от от другите и че също заслужаваме да работим в сферата на дейност, която обичаме ! (алтернативен отговор в кръга на шегата: "do not go") Но също така, може би е по-добре да почакате американски университет да открие представителство в България. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:01 am Заглавие: |
|
|
ani написа: | Моят отговор е по-скоро насочен към читателите на тази рубрика, т.е. kъм широката публика и той не отговаря на Вашия въпрос. Може би повече хора трябва да завършат в чужбина и да се върнат, за да се популяризира американската школа в България и след като станем повече на брой, ще ни е по-лесно да докажем, че и ние сме не по-лоши и не по-малко достойни от от другите и че също заслужаваме да работим в сферата на дейност, която обичаме ! (алтернативен отговор в кръга на шегата: "do not go") Но също така, може би е по-добре да почакате американски университет да открие представителство в България. |
Аз не съм видял някой тук да игнорира хората, завършили американски университети - ако имаш добро портфолио ти работиш, където поискаш, ако нямаш добро портфолио и 20 дипломи не те спасяват, това е положението. Ако сега извадиш едно шеметно порфолио и кажеш, че в 10 големи рекламни агенции са ти отказали - връщам си думите назад. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
ля ля ... айде пак |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 5:49 pm Заглавие: |
|
|
каква лична драма... не ви взимат на работа, казвате, защото сте застъпник на чужда нами школа.... ама хайде моля ви... интернет има вече 15 години... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T 1000BG

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за отклонението от темата :) ;)
Все едно, като нямам голям избор тук ще ходя у чужбина... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:20 pm Заглавие: |
|
|
day pak che samo dva pati ne e rabota :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T 1000BG

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Абе работата тук е много калпава...
Няма къде да се образоваш, а идеята да чакам за клон на такъв университет е направо глупава. Като няма нито перспектива нито дори некво образование да си хвана тука ще се бега към чужбина.
Не аз съм го измислил така...
Все едно, рпиет съм, ще се ходи към Англия и явно там ще си търся късмета както се казва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:09 pm Заглавие: |
|
|
GL HF
както се казва ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T 1000BG

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:10 pm Заглавие: |
|
|
П.П. Идеята човек да не може да си редактира постовете не ми харесва много,много. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Ами, гледам повечето от най-добрите 3Д-та тук са научени от работа, което от своя страна не обезмисля добро образование в областта, просто показва, че монетата има и друга страна, въпрос на избор, възможности и мерак... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:41 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ... ама хайде моля ви... |
...е хайде моля ви се!... :D
@T 1000BG никой не може да ти даде съвет - кое от двете учебни заведения да избереш (е може би мама или тате) :)
така, че това си зависи от тебе :)
по-важното е, че имаш концепт - какво ти се учи!
успех в начинанията!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 12:44 am Заглавие: |
|
|
T 1000BG написа: | П.П. Идеята човек да не може да си редактира постовете не ми харесва много,много. |
няма лошо, в чужбината и форумите им са с "едит" _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 2:09 am Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: | T 1000BG написа: | П.П. Идеята човек да не може да си редактира постовете не ми харесва много,много. |
няма лошо, в чужбината и форумите им са с "едит" |
Предполагам че там и образованието е с "ундо".
Мама и тате меткат едни кинти и после си идваш.
Когато не успях да си събера таксата за Гуилдхоу ме успокоиха че половината от студентите после работели не по специалността.
Иди да учиш ма същевременно се учи сам и не живей с идеята че вън всичко е "приказка".
Копане си требе и талантец. Без значение е дали имаш зад гъза си диплома ако си калпав и не ставаш. Виж ако тя ти е добавка към реалния пакет умения ставаш турбо.
Успех. И бачкай здраво:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 10:43 am Заглавие: |
|
|
при среща с "англо" културата човек може да загуби някои ценности, придобити в България.
например аз съм с впечатлението, че "англо" културата не е далеч от следните идеи: има ли добри и лоши ученици, служители и хора. Не се знае на коя общност ще се крепи обществото в утрещния ден и на кого се крепи обществото днес. всеки има право да осъществи своите мечти макар и само в скромен личен план като спазва правилата и законите на обществото. (благодаря че още съм в този форум; обещавам че в един момент ще "post"вам още примери от портфолиото ми)
след не малко години в администрацията, за добро или лошо, най-накрая и аз да кажа нещо което мисля :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 11:07 am Заглавие: |
|
|
коя администрация моля? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 11:20 am Заглавие: |
|
|
Въх Графила ако е посещават и от държавната администрация вече стана тя каквато стана:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Знаеш ли какво искаш да научиш по-точно? Какво ти куца в момента, какво искаш да развиеш ...?
Защото "3D" e супер общо понятие.
Само през сайт няма да придобиеш представа за универстиета, за съжеление. Трябва да говориш директно с тях, директно с професорите и хубаво да разбереш какво точно се учи.
Има достатъчно места които биха ти взели парите и времето за да след 4 години знаеш отлично софтуеър :)
Изясни си какво искаш да научиш, защото има някой неща които е безмислено да учиш в университет...
Ако в момента си на такова ниво че със софтуеъра се оправяш доволно, имаш добра база, нахъсан си и, примерно, ти куца анатомията и текстурите ... може и да не си заслужава да гониш антилопата в Тихуана 4-5 години :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Аз са чудя що Йожи е безработен :) Завършил 'горкия' нашия НБУ и ся никой не го иска..... язак, че прави адсти качествени неща.... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|