Graphilla.com :: Преглед на тема - Съвет за университет

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за университет
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
T 1000BG

МнениеПуснато на: Нед Апр 15, 2007 9:54 pm    Заглавие: Съвет за университет Отговорете с цитат

Здравейте

Казвам се Светослав и тази година кандидатствах в английски университет с насоченост към 3д анимацията. От Bradford вече ми пратиха писмо че съм приет, но чакам отговор и от университета SWANSEA, защото го предпочитам.
Все едно, исках само да ви попитам какво мислите за Bradford
http://www.inf.brad.ac.uk/courses/ug/course.php?id=14&d=casfx&type=

Ето и страницата на другият университет http://www.sihe.ac.uk/sihe/digitalmedia/baca.htm

Предварително благодаря за мнението
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ani

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 8:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Моят отговор е по-скоро насочен към читателите на тази рубрика, т.е. kъм широката публика и той не отговаря на Вашия въпрос. Може би повече хора трябва да завършат в чужбина и да се върнат, за да се популяризира американската школа в България и след като станем повече на брой, ще ни е по-лесно да докажем, че и ние сме не по-лоши и не по-малко достойни от от другите и че също заслужаваме да работим в сферата на дейност, която обичаме ! (алтернативен отговор в кръга на шегата: "do not go") Но също така, може би е по-добре да почакате американски университет да открие представителство в България.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ani написа:
Моят отговор е по-скоро насочен към читателите на тази рубрика, т.е. kъм широката публика и той не отговаря на Вашия въпрос. Може би повече хора трябва да завършат в чужбина и да се върнат, за да се популяризира американската школа в България и след като станем повече на брой, ще ни е по-лесно да докажем, че и ние сме не по-лоши и не по-малко достойни от от другите и че също заслужаваме да работим в сферата на дейност, която обичаме ! (алтернативен отговор в кръга на шегата: "do not go") Но също така, може би е по-добре да почакате американски университет да открие представителство в България.

Аз не съм видял някой тук да игнорира хората, завършили американски университети - ако имаш добро портфолио ти работиш, където поискаш, ако нямаш добро портфолио и 20 дипломи не те спасяват, това е положението. Ако сега извадиш едно шеметно порфолио и кажеш, че в 10 големи рекламни агенции са ти отказали - връщам си думите назад.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ля ля ... айде пак
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

каква лична драма... не ви взимат на работа, казвате, защото сте застъпник на чужда нами школа.... ама хайде моля ви... интернет има вече 15 години...
T 1000BG

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за отклонението от темата :) ;)
Все едно, като нямам голям избор тук ще ходя у чужбина...
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

day pak che samo dva pati ne e rabota :)
T 1000BG

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе работата тук е много калпава...
Няма къде да се образоваш, а идеята да чакам за клон на такъв университет е направо глупава. Като няма нито перспектива нито дори некво образование да си хвана тука ще се бега към чужбина.
Не аз съм го измислил така...
Все едно, рпиет съм, ще се ходи към Англия и явно там ще си търся късмета както се казва.
Върнете се в началото
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

GL HF
както се казва ;)
Върнете се в началото
T 1000BG

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

П.П. Идеята човек да не може да си редактира постовете не ми харесва много,много.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами, гледам повечето от най-добрите 3Д-та тук са научени от работа, което от своя страна не обезмисля добро образование в областта, просто показва, че монетата има и друга страна, въпрос на избор, възможности и мерак...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
... ама хайде моля ви...

...е хайде моля ви се!... :D

@T 1000BG никой не може да ти даде съвет - кое от двете учебни заведения да избереш (е може би мама или тате) :)
така, че това си зависи от тебе :)
по-важното е, че имаш концепт - какво ти се учи!
успех в начинанията!!! :)
ovendelon

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 12:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

T 1000BG написа:
П.П. Идеята човек да не може да си редактира постовете не ми харесва много,много.

няма лошо, в чужбината и форумите им са с "едит"
nub

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 2:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon написа:
T 1000BG написа:

няма лошо, в чужбината и форумите им са с "едит"

Предполагам че там и образованието е с "ундо".
Мама и тате меткат едни кинти и после си идваш.
Когато не успях да си събера таксата за Гуилдхоу ме успокоиха че половината от студентите после работели не по специалността.
Иди да учиш ма същевременно се учи сам и не живей с идеята че вън всичко е "приказка".
Копане си требе и талантец. Без значение е дали имаш зад гъза си диплома ако си калпав и не ставаш. Виж ако тя ти е добавка към реалния пакет умения ставаш турбо.
Успех. И бачкай здраво:))
Върнете се в началото
ani

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 10:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

при среща с "англо" културата човек може да загуби някои ценности, придобити в България.

например аз съм с впечатлението, че "англо" културата не е далеч от следните идеи: има ли добри и лоши ученици, служители и хора. Не се знае на коя общност ще се крепи обществото в утрещния ден и на кого се крепи обществото днес. всеки има право да осъществи своите мечти макар и само в скромен личен план като спазва правилата и законите на обществото. (благодаря че още съм в този форум; обещавам че в един момент ще "post"вам още примери от портфолиото ми)

след не малко години в администрацията, за добро или лошо, най-накрая и аз да кажа нещо което мисля :-)
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

коя администрация моля?
nub

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Въх Графила ако е посещават и от държавната администрация вече стана тя каквато стана:))
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Знаеш ли какво искаш да научиш по-точно? Какво ти куца в момента, какво искаш да развиеш ...?
Защото "3D" e супер общо понятие.

Само през сайт няма да придобиеш представа за универстиета, за съжеление. Трябва да говориш директно с тях, директно с професорите и хубаво да разбереш какво точно се учи.
Има достатъчно места които биха ти взели парите и времето за да след 4 години знаеш отлично софтуеър :)

Изясни си какво искаш да научиш, защото има някой неща които е безмислено да учиш в университет...
Ако в момента си на такова ниво че със софтуеъра се оправяш доволно, имаш добра база, нахъсан си и, примерно, ти куца анатомията и текстурите ... може и да не си заслужава да гониш антилопата в Тихуана 4-5 години :)
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 1:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chuden razgovor se vihri tuk.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Вто Апр 17, 2007 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз са чудя що Йожи е безработен :) Завършил 'горкия' нашия НБУ и ся никой не го иска..... язак, че прави адсти качествени неща....
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети