Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Май 03, 2003 9:26 pm Заглавие: Privet iz Sozopolq rebiata! |
|
|
Exei:)Carramba,ako znete kolko e qko tuka prosto ne e istina...slunce gree, pichk..ptichki peqt,moreto se pliska jizneradostno,az si pochivam na max...Otdavna si mechtaeh za tova:)Ta samo da se pohvalia,ako niakoi se chudi shto ne postvam...Nishto ne sum chel ot poveche ot sedmica a i niama da se zasediavam v clubcheto:)Shte otloja udovolstieto za posle.Zavijdaite mi,mnogo obicham!:)Makar che vechnoto murmorene na Morg pochva da mi lipsva:)mehehe:)Zabeliazah edna dve temi koito zaduljitelno triaa da oshtastliavia s post ama kato se vurna na 7mi v office-a:)Ae veselo izkarvane na pochivkata na vsichki _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Май 03, 2003 10:52 pm Заглавие: |
|
|
mmmmmmmmmm nqkoi hora pyk kak se uredili tc. tc. tc.
to moreto studeno be :)))
male kak zavidqh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Емо

|
Пуснато на: Нед Май 04, 2003 1:19 am Заглавие: |
|
|
Ееееех, тия пи.., а,.. птички... ;-)
Да си изкараш добре!
Поздрави
Емо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh Joviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak ti zawizhdam samo!!!! Chestno man, naistina! Taka sum se raztuzhil za Chernomorieto!!!!
No ponezhe i az obicham da mi zawizhdat, sh'ti kazha:
Znaesh li zashto chakam da doyde kraya na June? HAHAAAAAAA!
BON JOVI LIVE AT MANCHESTER ARENA, MAN!!!! Shte se nawikam za tsyalata Graphilla :-))))
Inache, dano si si izkaral yako na moreto! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Zamalko i az da ti zavidia bratle,ako sluchaino ne zaminavah za Erfurt stadium na 25 may...:))))Shte gi vidia predi tebe:)!Nemam turpenie veche ama malko ostava:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Ihaaaa, super man! Mnogo se radwam che shte gi nabarash! Mislish li da zapiswash? Az obmislyam da inwestiram 200 quids za edin gotin microfon i da go wurzha za minidisk :-)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|