Graphilla.com :: Преглед на тема - Инс Инвест лого

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Инс Инвест лого

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
reale

МнениеПуснато на: Съб Апр 28, 2007 10:05 am    Заглавие: Инс Инвест лого Отговорете с цитат

Здравейте,
най-накрая събрах кураж и аз да се допитам до вас :)
Ще карам по същество:

Пост-вам началната фаза на едно лого за малка агенциа за недвижими имоти.
Понеже в района, където е дадената агенция съществуват още десетки, които имат в името си думата "инвест", и доста често клиента се бърка "Абе, бях в някоя си инвест ама коя беше...", реших да наблегна на ИНС. Цветовете още не са изпипани, засега наблягам на формата, но клиента държи те да са комбинацията от жълто (по-скоро златно) и синьо.

Искаха също да видят вариант с cityscape.. аз не мисля, че е най-добрата идея, но все пак я показвам...

Да не говорим, че отначало искаха за знак над името комбинацията РЯ, инициали на имената на собствениците.. отново показвам да видите, но искам да подчертая, че се опитвам усилено да ги разобедя.. една от причините е очевидното - Р и Я нямат нищо общо със самото име на фирмата, а именно Инс Инвест... ако някой има друго мнение моля да сподели :)

ПС, моля не обръщайте внимание на дезайна на визитките, просто с нахвърляни..

С нетърпение чакам критики и коментари :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 28, 2007 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

от вариантите които си показал ПРто най-много прилича на лого. другите са много претрупани
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гавански
12:55 Am

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 28, 2007 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо трябва да си определиш целите и брифа. В момента копаеш в много градини... ми се чини)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети