Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 10:07 am Заглавие: None Of Us Are Free |
|
|
Link |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
не съм социален тип но е гадно да видиш клиничили деца с вдигнати ръце пред насочено към тях оръжие _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | не съм социален тип но е гадно да видиш клиничили деца с вдигнати ръце пред насочено към тях оръжие |
почти толкова гадно, колкото малко детенце което мята 3 гранати на препълнен пазар... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 1:06 pm Заглавие: |
|
|
оффф... спам
"нападението на Агентите от ЕксНет форума" =)) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | PetyoDenev написа: | не съм социален тип но е гадно да видиш клиничили деца с вдигнати ръце пред насочено към тях оръжие |
почти толкова гадно, колкото малко детенце което мята 3 гранати на препълнен пазар... |
със сигурност не е негова идеята, мисля че ме рабираш какво има предвид :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Който иска да знае намира материали. Не искам да ви отчайвам ма това което ше доди след време ше е много по гадно.
Света се променя. Просто тре сме благодарни че се намираме в неутрална точка (и дано да си остане така). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|