Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 10:29 am Заглавие: Ламерски въления |
|
|
Е не моа си изтрия тез трите файла ако ще азарбейджанско да стане...
Имам три EPSa. И трите експортнати елементи от корел.
Ползвани са вече, не ми трябват, но да ги изтрия не мога.
Пробвах през НЕРО - нц. Пробвах да килна де що EXE смятам че има отношение към процеса (вкл. и Version Cue) - нц. Минах през сейв мод - пак нц.
Викнах единия от двата ни гения. Сложи една програма- натиска дел - гледа какви процеси почват да се случват. Трепе процеси - дел - нц.
Накрая вика като имаш време преди да влезеш в уиндоуз ще пробваме с една програмка там вече няма как да се опъне.
Още не съм го викнал де... ама ... упорито беееее.
Аз си го обяснявам с листите дето си прави уин-а за това кои програми кои файлове са отваряли напоследък и се бърка и не ще да пусне кокала.
Ени хелп?
Или да викам гения да идва с раш-пилата и да чъгърка по харда? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 10:37 am Заглавие: |
|
|
и през сейв-мод ли нестана??? бах го! яко! турбо! боза! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 10:39 am Заглавие: |
|
|
На мен ми се случва нещо подобно само че като си бачкам в ПС примерно - Цтрл+С - Файл ис локд!!! Мамка му..... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 11:09 am Заглавие: |
|
|
много често ми се случва. като приклучиш днес, изключи кАмпЮтарА и утре делл _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 11:44 am Заглавие: |
|
|
Изключете си индекс сервиза
той прави тия бели _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Благодарение на спейсъра бидох оправен (секи да го разбира как си иска)
Килва се explorer.exe (съответно де що има текуща програма пада в каналата) отваря се cmd прозорче и оттам дел дел дел.
Мраза ДОС команди... мраза ве... даже Овенделон по-малко мраза... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Овенделон по-малко мраза... |
то Овенделон зарад теб се махна от форума, ако и файловете ти се делнат така ефективно значи си екстра!
;) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Мнеееее нема таков филм.
"заради такива като тебе" е точния цитат (паза си нейде тука една лична бележка), не съм от толкова биг импортънс че да засегна собственоръчно негуо-величество.
Мисла че просто мрази "пепси-поколението".
Поне тфа е мойта теория
А да.. и не знае какво е Петъчна тема... нооо "вкичо ще научи той със времето*"
Другата теория е че той е вирус... или аз съм вирус - не е много сигурно но едно от двете не се маха каквото и да го правиш.
*Прикованият Прометей
Цитат: | - Уви
- Такава дума не познава Зевс
- Оо всичко ще научи той със времето
|
_________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Препоръчвам ви Unlocker - супер удобно програмче, не прощава на никой заключен файл.
Ти си избираш дали само да отключи файла, да смени името, да го затрие... Ако хептен е омазано положението при следващия reboot си прави всичко като хората.
А да - и е безплатен
Повечко детайли и линк: http://ccollomb.free.fr/unlocker/
Със здраве да си го ползвате :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:52 am Заглавие: |
|
|
99% ot sluchaite, kogato ima problemi s files - se ubiva explorera i vsichko trugva.
Nali kat clickne chovek varhu file ili prosto izvadi list s files - explorera tree da pokaje ot koia godina e file-a, kvo mu e sudurjanieto, thumb da pokaje, mp3 info da pokaje, da posviri da popee, da mi kaje za duljinata na filma, da mi kaje za sudurjanieto mu, da mi obiasni kvo ima v bazata na microsoft vav vruzka s programite det sa mi vav foldera, da potancuva, da poskacha, da otvori nov prozorec na niakoia viewer programa det se zakachila i ujasno darji da mi bavi celia windows samo i samo da si pokaje about-a, da mi kaje dali niamam virus, da mi kaje dali hackerite spiat ili uslieno iskat da otvriat toia file, da mi obiasni za temperaturata, vremeto, vazdushnite techenia i cikula na sasedkata, da pokaje info za tova kak gergana si smenila cicite i kak vsichkite programi det sa mi zakacheni na desnia buton - sa reshili da zabiat shtoto internet vruzkata na saseda e padnala.
Ta - vsichkite tez chikii se zakachat kam explorer-a i vseki takuv umen plug (bilo to vunshen ili vgraden v explorera), kogato reshi da vadi info - shte ne shte otvaria file-a da vidi kvo ima vutre i chesto zabravia da go pozatvori i imash lock. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|