Graphilla.com :: Преглед на тема - Ламерски въления

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ламерски въления

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 10:29 am    Заглавие: Ламерски въления Отговорете с цитат

Е не моа си изтрия тез трите файла ако ще азарбейджанско да стане...
Имам три EPSa. И трите експортнати елементи от корел.
Ползвани са вече, не ми трябват, но да ги изтрия не мога.
Пробвах през НЕРО - нц. Пробвах да килна де що EXE смятам че има отношение към процеса (вкл. и Version Cue) - нц. Минах през сейв мод - пак нц.
Викнах единия от двата ни гения. Сложи една програма- натиска дел - гледа какви процеси почват да се случват. Трепе процеси - дел - нц.
Накрая вика като имаш време преди да влезеш в уиндоуз ще пробваме с една програмка там вече няма как да се опъне.

Още не съм го викнал де... ама ... упорито беееее.
Аз си го обяснявам с листите дето си прави уин-а за това кои програми кои файлове са отваряли напоследък и се бърка и не ще да пусне кокала.

Ени хелп?
Или да викам гения да идва с раш-пилата и да чъгърка по харда?
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и през сейв-мод ли нестана??? бах го! яко! турбо! боза!
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми се случва нещо подобно само че като си бачкам в ПС примерно - Цтрл+С - Файл ис локд!!! Мамка му.....

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 11:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много често ми се случва. като приклучиш днес, изключи кАмпЮтарА и утре делл
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Изключете си индекс сервиза
той прави тия бели
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодарение на спейсъра бидох оправен (секи да го разбира как си иска)
Килва се explorer.exe (съответно де що има текуща програма пада в каналата) отваря се cmd прозорче и оттам дел дел дел.

Мраза ДОС команди... мраза ве... даже Овенделон по-малко мраза...
Bio

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
Овенделон по-малко мраза...

то Овенделон зарад теб се махна от форума, ако и файловете ти се делнат така ефективно значи си екстра!
;)
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мнеееее нема таков филм.
"заради такива като тебе" е точния цитат (паза си нейде тука една лична бележка), не съм от толкова биг импортънс че да засегна собственоръчно негуо-величество.

Мисла че просто мрази "пепси-поколението".
Поне тфа е мойта теория
А да.. и не знае какво е Петъчна тема... нооо "вкичо ще научи той със времето*"
Другата теория е че той е вирус... или аз съм вирус - не е много сигурно но едно от двете не се маха каквото и да го правиш.

*Прикованият Прометей
Цитат:
- Уви
- Такава дума не познава Зевс
- Оо всичко ще научи той със времето

vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Препоръчвам ви Unlocker - супер удобно програмче, не прощава на никой заключен файл.
Ти си избираш дали само да отключи файла, да смени името, да го затрие... Ако хептен е омазано положението при следващия reboot си прави всичко като хората.
А да - и е безплатен

Повечко детайли и линк: http://ccollomb.free.fr/unlocker/

Със здраве да си го ползвате :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

99% ot sluchaite, kogato ima problemi s files - se ubiva explorera i vsichko trugva.

Nali kat clickne chovek varhu file ili prosto izvadi list s files - explorera tree da pokaje ot koia godina e file-a, kvo mu e sudurjanieto, thumb da pokaje, mp3 info da pokaje, da posviri da popee, da mi kaje za duljinata na filma, da mi kaje za sudurjanieto mu, da mi obiasni kvo ima v bazata na microsoft vav vruzka s programite det sa mi vav foldera, da potancuva, da poskacha, da otvori nov prozorec na niakoia viewer programa det se zakachila i ujasno darji da mi bavi celia windows samo i samo da si pokaje about-a, da mi kaje dali niamam virus, da mi kaje dali hackerite spiat ili uslieno iskat da otvriat toia file, da mi obiasni za temperaturata, vremeto, vazdushnite techenia i cikula na sasedkata, da pokaje info za tova kak gergana si smenila cicite i kak vsichkite programi det sa mi zakacheni na desnia buton - sa reshili da zabiat shtoto internet vruzkata na saseda e padnala.

Ta - vsichkite tez chikii se zakachat kam explorer-a i vseki takuv umen plug (bilo to vunshen ili vgraden v explorera), kogato reshi da vadi info - shte ne shte otvaria file-a da vidi kvo ima vutre i chesto zabravia da go pozatvori i imash lock.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети