Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 1:14 pm Заглавие: flyer |
|
|
mnenia... to ne e seriozen proekt, napravih go za priateli i s ne mnogo otneto vreme...
 _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 1:46 pm Заглавие: |
|
|
lek tune
 _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 2:40 pm Заглавие: |
|
|
spored men vtoria variant, kato obache polzvash shoden sposob, no razlichen cviat za texta v jalto. demek palnej lek _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 2:51 pm Заглавие: |
|
|
mai ostavih mnogo headroom ama ne mi se zanimava pove4e. varianti mnogo i kade po-jaki.. po taia zada4ka-zaka4ka tolkova:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 3:02 pm Заглавие: |
|
|
мен лично ме дразни жълтото отгоре което си добавил на 2рия вариант. иначе като цяло е кул |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
stefan написа: | мен лично ме дразни жълтото отгоре което си добавил на 2рия вариант. иначе като цяло е кул |
а мен лично страшно ме кефи сайта ти:) само латино мотива може да го смениш с много фин минимал-дийп-клик хаус които ще подхожда страшно иа изтънчения минимълизъм там:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
а, и мерси за коументарите:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|