Предишната тема :: Следващата тема |
Кво мислите за цветните и болднати изцяло мнения + емотикони? |
Ми кво арт е и е фецко. Не ми пречи. |
|
6% |
[ 1 ] |
Кофти е, трудно се чете. Липса на уважение към тези които се опитват да прочетат нещото. |
|
50% |
[ 8 ] |
Нуби ти си капут. Ходи се напии некъде. Щи мине. |
|
25% |
[ 4 ] |
Аре бегай бе. |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Общо гласове : 16 |
|
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:07 pm Заглавие: кво мислите за цветните и болднати изцяло мнения + емотикони |
|
|
Аз съм капут.
Тази анкета има за цел да ми затвърди самооценката че съм капут.
ПС.
Търся си събратя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:09 pm Заглавие: |
|
|
тъкмо се оплаках на арменския поп ;)) а то имало анкета _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:12 pm Заглавие: |
|
|
аз такава глупост и липса на отношение към останалите не съм предполагал че някой ще му хрумне да си помисли даже.
тва ако продължи аз лично се отказвам и да чета и да пиша тук повече. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм замислил нещо свързано с вазелин и движения в кръста за по-артистичните.... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Супер дразнещо още от ден 1!
Перманентен бан за всички посегнали към поленцето цвят
В това число писането на латиница allcaps без да се ползват гласните, от което едвам те отучихме в началото нубе. :)
Също така прекаляване с писането на псевдомакедонски или там каквото и да е. Темата "нубзи вс професорката" беше сблъсък на двама човека на които почти нищо не разбирам, въпреки кирилицата.
Поставянето на запетайки на случаен принцип (тая графа я включвам лично заради себе си).
Изнамиране и безрасъдно ползване на емотикони, ама не от онези готините, а от другите - гадните.
Олекна ми! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:20 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:23 pm Заглавие: |
|
|
... много внимание обърнахте на тия глупости. Зелено, червено абе да си пишат както им харесва.
не ги чета. мен ме дразниии.
а и тая наглост ... _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:23 pm Заглавие: |
|
|
човек прекаляваш вече - сериозно се държиш кат нацупена фръцла
к'во ти пука кой как пише бахти- сега треа само да се сложат правила с къф цвят да пишеш и под какъф ред - I WANT freedom- the freedom to shit wherever I want
т'ва е арт форум гледат се картинки- аз не чета в повечето време просто зяпам картинките на хората и изобщо не ма ебе дали пишат с оранжево кафеникаф или розаф цвет _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:24 pm Заглавие: |
|
|
предното мнение е насочено към нубка _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Супер дразнещо още от ден 1!
В това число писането на латиница allcaps без да се ползват гласните, от което едвам те отучихме в началото нубе. :)
Също така прекаляване с писането на псевдомакедонски или там каквото и да е. Темата "нубзи вс професорката" беше сблъсък на двама човека на които почти нищо не разбирам, въпреки кирилицата.
Поставянето на запетайки на случаен принцип (тая графа я включвам лично заради себе си).
Изнамиране и безрасъдно ползване на емотикони, ама не от онези готините, а от другите - гадните.
Вече не сме в началото. В началото шльокавицата не беше незаконна. И 4ки и 6ци също бяха нещо нормално.
Когато кампанията за кирилицата беше инициирана и илюстрирана професионално Мейсмана стана суперзвезда за нула време и даже супер тиин форумите не толерират вече шльокнята.
А както казах аз съм си капут (в развитие). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:30 pm Заглавие: |
|
|
ти не си капут- мноо си далеч от капут- ако беше капут преди седмици тая тема щеше да е минала и заминала - ти си просто едно твътрдоглаво същество което търси изява
държиш се като хлапетата в даскалото които ходеха и ме издаваха на даскалката какво съм бил направил- you make me sick for real _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:33 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | spacer написа: | Супер дразнещо още от ден 1!
Вече не сме в началото. В началото шльокавицата не беше незаконна. И 4ки и 6ци също бяха нещо нормално.
Когато кампанията за кирилицата беше инициирана и илюстрирана професионално Мейсмана стана суперзвезда за нула време и даже супер тиин форумите не толерират вече шльокнята.
А както казах аз съм си капут (в развитие). |
Нали и аз това казвам?! Ъъъм...това казах нали? И аз пречупих себе си с тая кирилица и сега си я ползвам. Научих къде е и Ч-то и Ю-то и всичките там работи.
Бан за всички останали!!!!
п.с. абе, тва сега верно ли е арт форум? :P
п.с.2 и ни махнаха емпетройките докато се разправяме тука |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
spaцer мацка и ти си същия кат нуб :) приеми го с цялата ми любоф към хора кат вас _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:37 pm Заглавие: |
|
|
СУПЕР са |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:47 pm Заглавие: |
|
|
явно си нямате работа в момента и ви е треснала пролетта _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Баси дилемата.. И двете страни сте толкова трогателно нетолерантни (а пък за изказванията и категоризациите направо думи нямам), че чак за момент се зачуих какво да измисля, да е гадно за всички, за назидание :)
Да се решава на ниво под-форум от модераторите. Както стана с латиницата (срещу която аз, примерно, нямам нищо против) в Графики. За сега не виждам нужда от глобални правила.
Ако можех, бих оставил цветовете само за малка група избрани (защото харесвам да напомням, че тук свободата и равноправието са колкото да се обесиш), ама пусти админ панел не разрешава :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|