Graphilla.com :: Преглед на тема - OT NUG Zdraveite vsi4ki!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

OT NUG Zdraveite vsi4ki!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nug_joro

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:09 pm    Заглавие: OT NUG Zdraveite vsi4ki! Отговорете с цитат

Zdraveite nadqvam se da nau4a mnogo ot tozi prekrasen forum v koito sa se sabrali mn dobri grafik dizaineri hora s golqmo vaobrajenie.Nadqvam se pone 1% ot tova koeto pravite da se nau4a i az.Ne sam imal do sega koi znae kakvi opiti da naprvq ne6o no sam prigotvil da vi pokaja edna moq tvorba ne e koi znae kakvo.Mnogo iskam da znam s koq programa da pravq 2D ili 3D grafiki do sega sam imal samo rabota s photoshop ne sam se ka4val na dr programa nadqvam se vie da mi pomognete blagodarq.Stiga ve4e sam plqmpal eto vi i kartinkata->
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като за начало, прочети текста от ляво преди да си адднеш аватар...

100х100 пиксела максимум!!!
кирилица?
nug_joro

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и не е лошо да прочетеш и -->това<-- преди да поискаш да влезнеш в специализираните форуми....
сам прецени дали с това което си показал можеш да минеш (като качество и количество имам предвид)...
nug_joro

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което показвам е нищо сравнение с прелестите които има в този форум но искам да се науча за това се присаединих.
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

съжалявам да го кажа, обаче освен един colorize, плюс една купчина филтри аз тука друго нищо не виждам =(
без да се обиждаш и без да се впрягаш, за сега мисля че няма да бъдеш допуснат до спец. форумите. което разбира се не ти пречи да четеш и да се учиш от постовете на приетите членове =))
успех
nug_joro

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:) Супер каде мога да прочета за 3D Анимацията?
Върнете се в началото
Deskov

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=2188 :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети