Graphilla.com :: Преглед на тема - Малко помощ ми трябва, че стана батак....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко помощ ми трябва, че стана батак....

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dEmON

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 3:07 pm    Заглавие: Малко помощ ми трябва, че стана батак.... Отговорете с цитат

Започнах едно сайтче за недвижими имоти. Клиентите казаха да не било старо, да не било много модерно, стилно да било от оня старото модерно стилно, но пък и ново... пък еди-кво си... и те не знаят си мисля... и вече тотално блокирах, но не ми се занимава много-много, така че смятам това да го оправя горе-долу и да им го пусна (те са доволни, така че работата ще е "свършена", ама мен ме дразни много)... Инак съм се стремил да избягвам шаблонния "real estate сайт". ГУЛЯЯЯЯЯЯЯМИ БУТОНИ и шарения - по-минималистично ми се щеше да е.

PS Доработвам хедъра, pin-овете по картата тряя са офисите в България, Мароко и Франция, но това по-късно... освен това някъде трябва да бутна currencies/times....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

съвет
зимай парите и бягай
и гледай да не оставяш следи че е от теб тази рожба
dEmON

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PetyoDenev написа:
съвет
зимай парите и бягай
и гледай да не оставяш следи че е от теб тази рожба

така ще стане, няма как :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ico

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако това е сайт чрез който ще се продават имоти подредбата ти е проблем мисля аз :)
принципно хот оферс и ню оферс трябва да са ти нагоре за да се виждат на малки резолюции... и сърч би трябвало да има.

Иначе навсякаде фонтовете са ти големи и затова всичко ти изглежда наблъскано.
Тия skype us, mail us и join.... не им е мястото в меню лентата... more бутоните по-добре вътре в каретата да са. Стрелката долу в дясно и повторението на логото долу няма смисал да присъстват. Като цяло грубо седи. Помисли го повече :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kingBMF

Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ico написа:
Ако това е сайт чрез който ще се продават имоти подредбата ти е проблем мисля аз :)

Не е подредбата проблема Ицо, проблема е генерален, пълен и тотален!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ico

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Le Brute написа:
ico написа:

Не е подредбата проблема Ицо, проблема е генерален, пълен и тотален!

:))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети