Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 3:07 pm Заглавие: Малко помощ ми трябва, че стана батак.... |
|
|
Започнах едно сайтче за недвижими имоти. Клиентите казаха да не било старо, да не било много модерно, стилно да било от оня старото модерно стилно, но пък и ново... пък еди-кво си... и те не знаят си мисля... и вече тотално блокирах, но не ми се занимава много-много, така че смятам това да го оправя горе-долу и да им го пусна (те са доволни, така че работата ще е "свършена", ама мен ме дразни много)... Инак съм се стремил да избягвам шаблонния "real estate сайт". ГУЛЯЯЯЯЯЯЯМИ БУТОНИ и шарения - по-минималистично ми се щеше да е.
PS Доработвам хедъра, pin-овете по картата тряя са офисите в България, Мароко и Франция, но това по-късно... освен това някъде трябва да бутна currencies/times.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 3:11 pm Заглавие: |
|
|
съвет
зимай парите и бягай
и гледай да не оставяш следи че е от теб тази рожба _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 3:18 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | съвет
зимай парите и бягай
и гледай да не оставяш следи че е от теб тази рожба |
така ще стане, няма как :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Ако това е сайт чрез който ще се продават имоти подредбата ти е проблем мисля аз :)
принципно хот оферс и ню оферс трябва да са ти нагоре за да се виждат на малки резолюции... и сърч би трябвало да има.
Иначе навсякаде фонтовете са ти големи и затова всичко ти изглежда наблъскано.
Тия skype us, mail us и join.... не им е мястото в меню лентата... more бутоните по-добре вътре в каретата да са. Стрелката долу в дясно и повторението на логото долу няма смисал да присъстват. Като цяло грубо седи. Помисли го повече :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 4:27 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | Ако това е сайт чрез който ще се продават имоти подредбата ти е проблем мисля аз :) |
Не е подредбата проблема Ицо, проблема е генерален, пълен и тотален! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Le Brute написа: | ico написа: | Ако това е сайт чрез който ще се продават имоти подредбата ти е проблем мисля аз :) |
Не е подредбата проблема Ицо, проблема е генерален, пълен и тотален! |
:)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|