Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне TT2

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне TT2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TT2

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 8:33 pm    Заглавие: Представяне TT2 Отговорете с цитат

Здравейте! Бих искал да кандидатствам за групата Лого дизайн. Занимавам се с графичен дизайн от 2 години, но въпреки че не съм провесионалист имам някои качествени логота. Към тази тема съм сложил една картинка с няколко мои логота, които доколкото знам трябва да бъдат оценени. Работя на CorelDRAW 11.
Това е една компилация от сравнително нови мои логота, но ако ви трябват още, за да решите дали да ме примете, кажете!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
klown_der

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 10:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ъъъ... някое от тях реализирано ли е?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Archimboldo

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre, pojelavam ti uspeh. Moje mi na po-malkite No li4i 4e sa otpredi 2 godini, za6toto sa dosta elementarni, prili4at na uroci po vectorna grafika, a sledva6tite sa po-interesni. Spored men trjabva da obyrne6 vnimanie na tova kakvo se pravi v momenta kato logo i moje bi da zapo4ne6 da raboti6 pyrvona4alno na hartija. Obyrni vnimanie i na 6riftovete v rabotite si - moje bi 6rifta v edno logo ne e prosto text a 4ast ot logoto.
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Знаеш ли че филтрите на Adobe Illustrator правят такива логота като номер 3 и 4 по default. Имаш идеи, които не смятам обаче че са реализирано много добре, символизма също куца и асоциациите са слаби ..
TT2

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви за мненията, въпреки че те изобщо не бяха оптимистични. Не знам дали оценката за работата ми на останалите ще е като вашата, или просто е станало съвпадение, че и двамата не харесвате проектите ми, но нищо. Изглежда ще трябва да докажа способностите си...OK, поствам две завършени логота - call! и Astound са завършени логота, а футболното игрище не е, защото го правих за един приятел, който още не беше решил за името. Надявам се този път оценките ви да са по-обнадеждаващи, но това все пак зависи най-вече от мен!

Върнете се в началото
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 8:58 pm    Заглавие: :-p Отговорете с цитат

Първото със самолетчето не ми харесва-много едно...обикновено такова, default-но! Второто-в телефончето има някаква идея, поразработи я, надписа обаче нещо куца! Май като че ли игрището най-добре е станало...За какво е това лого? Както казва Ad имаш идеи, които трябва да бъдат реализирани по-добре и повече внимание на fonts:-)))
Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 8:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук прилагам още 2 мои логота, които са от около 1 година. Първото е на гейм студио, като екипът му изрично подчерта да нарисувам хоризонта по време на изгрев, а второто е лого, правено за гейм портала и списанието Datacore - логото ще е в списанието

Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами благодаря, все пак изглежда според вас има напредък! Игрището е правено за приятел, който купи някаква земя и направи ресторант с басейн и футболно игрище, но не мога да си спомня къде:( Извинете ме, че пиша доста, но бих искал да отговоря на всички:)
Върнете се в началото
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 9:19 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Най-важното, е че имаш идеи и ентусиазъм! Оттук нататък имат думата implant, Gavanski & LoveHate;-)))
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bravo za call... drugite niama da komentiram, dostatuchno logota pokaza mnogo rabota ti predstoi... imash da izglajdash mnogo neshta kakto v conceptualen taka i v tehnicheski aspekt. vsichko shte si doide na miastoto s mnogo work!
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 12:54 am    Заглавие: Добронамерено Отговорете с цитат

Мисля си какво ли трябва да се разбира като се каже ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН. Доста хора влагат в това понятие - да се разбира от някоя пограма и да се джътка нещо с нея. Напоследък забелязвам - малко хора помнят, че дизайн съществува и преди компютрите.
Сега конкретно - за първите неща - много графика, но дизайн трудно се забелязва. Много са електрични - по ми приличат на логота за радиоактивност;)))
На този самолет едва ли ще склоня да се кача;))) Между самолета и текста няма достатъчна връзка. - Голямо тънко-канта с късо и дебело-надписа
За телефона-като го сплеснах малко отстрани - стои по-добре
По надолу в Datacore - нещо така просветва;))), но трябва още
За игрището - нямам какво да отбележа освен, че много ми харесва. Сега незнам баш за лого дали става, но е добре композирано - за мен е най доброто нещо тука.
Това е от мен Успех
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 7:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

oni, aide nedei da mislish tolkova, iskam da sum toleranten kum tebe ma ne moga da ne otbeleja che misleneto ne ti e silnata strana. zabeliazvam che si dobronamerena i iskash da dadesh mnenie ma ne se vpuskai v razmisli po filosofski vaprosi, koi kakvo vlagal v poniatieto design, ot koga sushtestvuval i tn.. nali? ima si otdelna chast na foruma kadeto shtom tolkova gi razbirash tia neshta mojesh da gi spodelish. uspeh.
Archimboldo

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Njama ni6to lo6o v tova njakoj da porazmi6ljava, v kraja na krai6tata nali zatova e forum, osobeno ako ne zasjaga nikoj. Da taka e - dizajn ima otkakto ima indistria, samo 4e TT2 ima ne6ta, koito izglejdat dizajnerski v smisyla na tova ne6to otpredi komputrite. Prav e Implant - ima mnogo da raboti dokato napravi ne6to zavyr6eno, bih go posyvetval da razgleda ne6tata na Bau House i Kandinski otnosno vryzkata na texta s logoto i cveta s formata.
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Beз много да философствам, тъй като не съм гледал нещата нито а Бау Хоусе и Кандински .. ще ви кажа къде е проблема на пича. Липсва техника .. тва игрище как можа да го направиш само от една и съща част аааа , много дразни, освен това асоциацииитеееееее .. тва лого на datacore какво показва ... data - данни, core - ядро .. тука такова лого може да се изпраска а вместо това имаме безсмислица, самолет за лого на авиокомпания ... знайш ли колко компании имат птици и самолети за лого и когато тръгнеш да правиш поредното такова трябва да си железен със стилизацията а не да се драскат контурчета и то непропорционални на текстовата част.
Това на Call наистина е най-доброто от показните .. имаш права вече така ще чакам да видя още добри неща от теб.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети