Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2003 7:32 pm Заглавие: SMESHINTSI |
|
|
nachi ... problema e sledniq :))
nqkoi koito mi ima stariq nomer na GSM ... ili se e dokopal do nego ... i e tozi tip hora koito nikoga ne im stiska da go kajat napravo i sa absoliutni PUTKI ili PATKI s PUTKI ... ili obratnoto ... zavisi ot pola na vaprosnata persona :)))
mi e zaprashtal nekvi messages dneska ustanovevam ... i mi stana smeshno veche ... - kolko sam bil aroganten ... kolk sam bil nekulturen i kolko nqmalo nujda da sam takuv ... :))) - Ai stiga be !! Serioznooooo ?!
Nachi - pravi mu chest che ne si e napisal daje imeto ... che ima navika da pishe i prashta na hora koito ne mu e mnogo rabota ... che se mesi v lichniq jivot na hora po nachin koito e podhodqsht za nekoi absoliuten oligofren ... iskah tuka da go nauchat vsichki prisastvashti KOITO I DA E TOI.
Nachi imam nekvi podozreniq koi moje da e ... i t.n. malka grupa ot hora obosobih koito moje da se okaje che i se poznavat i sa absoliutno nenujni nikomu po red prichini :))
Obaaaaaache vsichko e HUBAVO ama ima edin maluk problem i toi se sastoi v tva che s tazi karta na tel. i saotvetno tel. nomer se razkarva ot dosta vreme MAIKA MI ;)))))
A tq poneje vinagi e znaela koi me namrazvat ili ne haresat - a tova obiknoveno sa hora koito ne iztraivat istinata v glavata dneska mi podava tel. s dumite - "Vij go tuka che imash messages ot porednite zasegnati" :)) i mi se hili kato repa ...
samo she pomola modovete tuka i teq deto mi imat noviq (politseiski nomer btw.) ako shte mi davat nomera na nqkoi pone da me predupredqt za da znam koi shte me psuva :))
i ne ... gramoten sam ... i nemam lipsi v nikuv aspekt :))
boje ... ima vsekvi debili ... :))
aide veselo napivane na vsichki graphiltsi tiq dni ... az spetsialno veche sa podkvasih za zagrevka ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 10:24 am Заглавие: |
|
|
ааа така:)))
нема да са коркаш бе:))))
то туй нормално...кат нема ко друго да кажат:))) па и са опикват от шубе да ти го кажат в лицето...ко да правят..пишат SMS-и:))))
ма мисля знаеш че те тия работи рано или късно цъфват с цялата си осраност:))
на мен на домейна ми посегнаха преди време..там едни писма до ICAAN бяха...едно чудо:))
общо взето...посерковци...аз не им обръщам внимание вече:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|