Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ani
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 8:49 am Заглавие: по-истинско от предишните представяния |
|
|
Здравейте;
Благодаря на всички за коментарите до сега. Ние завръщащите се от далеч, по-трудно се интегрираме. Благодаря за идеите, които съм взела от вас и на фирмите, които са ми дали възможност за изява. Може би възрастовата група тук не е подходяща за мен, но тук намирам почти единствена възможност за свободна изява. Между другото, много от предишните си рисунки създадох за да ги публикувам тук. Наистина хубаво място за изява за хора, които не обичат тълпите ... И след всичко това, дано да се покажат и снимките :-) :
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 10:45 am Заглавие: |
|
|
nedoumenie _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 11:10 am Заглавие: |
|
|
След като се върнах от Щатите, последните шест години работя каквото намеря, предимно асистентски (секретарски) длъжности, като за някои такива се плащат добри заплати, които обаче не си заслужават нервите, които човек изразходва. Една друга причина да приема такива работи е че след като се върнах бях прегряла от powerpoint презентации и прочее псевдо-дизайнерска работа, зависима от предварително установени темплейти. Последните няколко месеца нямам постоянна работа, а правя тестови проекти за който е склонен да ми възложи такива и се радвам, че работя нещо, което ми харесва ... Did I answer your question ?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
s risk da te obidq (a ne tova e celta mi) poslednite me6ta spored men mogat da minat samo kato nasoki ot po-ob6t harakter za dizainera, otkolkoto za dizain.
Problena ne e v geografskoto polojenie, nito vyv vyzrastta... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 11:26 am Заглавие: |
|
|
Na men tvoite sushto ne mi haresvat, nito snimkata v lyavo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 11:36 am Заглавие: |
|
|
Виж сега, ani, позволи ми да не се съглася с убеждението ти
, че идваш при нас, попила от различна култура и манталитет, абсолютно неразбираем и неразпознаваем за местното туземно население...:)))
Това бих го приел, ако идваш от Тибет, Афганистан или Обединените арабски емирства, да речем....:)
Щатите, поне за мене са като съседната по-богата махала, примерно (сори за тъпото сравнение), в никакъв случай не мога да се съглася, че нещата които се създават там са неразбираеми и неприети тук....
Второ, дългите обяснения и терзания, които се изливат от твоите постове досега, по-скоро ми приличат на терзанията на дълбоката славянска душа(;-), не толкова на англо-саксонско възпитание и образование....
Трето, по моето скромно мнение, това което показваш изисква още много работа и усилия за да се получи добре, но не съм про. във тази област, така, че да не се изказвам...
в заключение, понеже се закачаш на тема възраст , позволи на един от най-дъртите хора тук да ти каже, че контактите с по-млади (и по-кадърни в пъти ) хора от нас, може да ти помогне ужасно много в твоето професионално развитие.:)
Успех и кураж! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 12:27 pm Заглавие: |
|
|
В така нареченото "по-сериозно" представяне си постнала неща които нямат абсолютно никакво отнощение към който и да е раздел от форума. Доброто представяне не е количество. Количеството работи само тогава когато е правопропорционално на качеството. На никой няма да грабеш окото с розички и пандели.
п.с. Ако в щатите си бачкала предимно на Поверпойнт и това там е еквивалиента за качествено образование (не знам какво си следвала и завършила), то не се чуди защо работите ти оставан неразбрани...
Успех!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
На мен точките по ми харесваха, въпреки, че явно не съм узрял още, за да ги разбера :D _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Az , kakto e izvestno, dyrja da byda haresvan, obi4an i odobrqvan ot vsi4ki po vsqko vreme i za tova reshih da se probvam na poleto na zadokeanskiq (nari4an greshno ot nEkoi kolegi "anglosaxsonski") dizain i mirogled.
Nadqvam se dylboko i iskreno sled pokazanoto da polu4a odobrenieto Vi, gospojice...
Ako pyk ostana nerazbran i/ili nedoocenen ne samo ot vas, no i ot okolnite, to 6te imam potvyrjdenie na serioznite mi symneniq, 4e po tozi forum brodqt bezdushni i zakosteneli balkanski temeruti, nesposobni da ocenqt podobavashto Razli4noto (tm), Drugoto (tm) i Artisti4nata Tvor4eska Dusha (tm) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 2:00 pm Заглавие: |
|
|
@ani бре това не ми прилича на йонайтет стейс стайл
по ми мяза на БГ ХОТ Стайл'89 :)
мъкар че съм далеч от мисълта че в Ю ЕС ЕЙ правят само убавини :)
може би си завършила тамошния Ноф Балгарски Юнивърсити или Арт Кулеж :)
ама както и да е
аз лично ти казвам ДОБРЕ ДОШЛА!!!
пожелавам ти да намериш работа по специалноста и да доразвиеш това което зи започнала!!! ::))
П.С. това с трудната интеграция на хората завръщащи се от чужбина не го разбрах :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Net4Yoy???? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Продължавайте в същия дух, тъй като още не съм си доизяснила всичките проблеми! Започвам да се съмнявам дали ще ме бъде много дълго тук ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Факта, че макар с претенции, работите ти не среща одобрение не означава, че трябва да спреш да се пробваш. Ще е интересно да се наблюдава развитието ти макар, че реално заопчваш от нулата. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 5:34 pm Заглавие: |
|
|
ani написа: | Започвам да се съмнявам дали ще ме бъде много дълго тук ... |
Искренно се надявам, че не :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 7:22 pm Заглавие: |
|
|
Ами не са добре нещата, хич не са добре...
Сватбените аксесоари са много зле и откъм фотографии, и откъм композиция на страниците.
Това с Diary е пълно неодразумение като цветове и типография, пък и като всичко друго.
Останалите работи не са по-добре... Имам чувството че са правени на OpenOffice от средностатистическа секретарка...
Не се дръж като ощипана ученичка, ами вземи почети малко, че се излагаш така. Нещата, които показваш, са наистина много аматьорско изпълнение. Сори!
Дизайна си има правила, и колкото по-скоро ги изучиш, толкова по-добре. Разбира се, като прочетеш няколко книги за дизайн едва ли ще станеш автоматично добър дизайнер, ама поне ще разбереш защо ти ги говорим тия работи с отрицателен знак...
Успех! _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
apropo

|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 10:14 pm Заглавие: |
|
|
О дааааа мрежа за вас добър ден (НЕТ4Ю). Впрочем там вече земат куцо кьораво и сакато само да не иска повече от 300 лв. на месец !!! _________________ Ivko Tzvetanov
Трябва пот, за да свършиш работата, но за да я критикуваш е нужна само малко слюнка.
http://www.plamache.org/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 8:30 am Заглавие: |
|
|
?
и както преди, придружавам картинката с текст:
by Linda Rondstad
"I'll beg his forgiveness on bended knee
I wouldn't blame him if he said to me
You're no good
You're no good
You're no good
Baby you're no good
I'm gonna say it again
You're no good
You're no good"
Продължавам да слушам внимателно и с интерес критиката ви и да се уча от вас. Благодаря за коментарите. Още не съм се отказала. Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 9:16 am Заглавие: |
|
|
Веднага мога да ти предложа ниша в която "американската стилистика"
която предлагаш ще бъде оценена както трябва.
Клиент4юоу
Поздрав
Пс.
Сори ма имаш гуугъл и можеш да свериш часовника много бързо.
Много бачкане и четене ти трябва.
До тогава работи и показвай мисля, че ако имаш малко акъл ще можеш да научиш нещо от тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 10:38 am Заглавие: |
|
|
до тука нещата съкс. продължаваи да дерзаеш, не се отказваи в никакъв случаи =)))))
а предвид конкретното ниво на работите ти, съмнявам се някой да го боли фара дали ти му харесваш нещата или не =))
успех _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|