Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:26 pm Заглавие: |
|
|
вкарай живопис в нещата си човече, имаш skills ма много сурово ти стоят нещата, много tint-а лъха. ще дръпнат сериозно и ще станат по-естетски. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:34 pm Заглавие: |
|
|
корабът мисля че ще спечели ако не е такъв пластмасов, а натурално ръждясал и очукан... с история един вид... двигателите да са яко опушени и хромът да е поолющен и с избила ръжда и такива неща... мисля че ще се връзва доста добре _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Първата картинка е яка, но и на мен ми е сурова...
Корабчето... така както изглежда сега може да го предложиш ба 'lego concept lab'. Шкурни го тук таме, да пораждавее, както каза Пикер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 6:11 pm Заглавие: |
|
|
яка е първата, ама бели лампи пък светят червено, нещо не го възприемам. корабчето е като от лего, което не е лошо, ама друг бекгаунд му трябва :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 10:56 pm Заглавие: |
|
|
NICE !!!!!!!!!!!!!
тоя метал не води до добро :Д
яко яко !! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 12:03 am Заглавие: |
|
|
ALFRED HITCHCOCK написа: | тоя метал не води до добро :Д
|
определено! ;)
мене още ми стои малко сухо на места - например текстурата на стола и стойката на обезглавената госпожица :) иначе останалото кефи!
пс. ти или не ходиш на работа или си лягаш в 5 за да ги правиш с такава скорост тиа неща :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 12:15 am Заглавие: |
|
|
само да добавя :)
2 неща не ме кефят
1. брадвата в основата си свети много странно смисал острието долу .
2. ако можеш малко да поразчупиш позат ана женското тяло , че сега стои много като жива смсиал малко я отпусни на стола а не така вдървена :) все пак е мъртва
иначе другото си е екстра според мен ;) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 12:30 am Заглавие: |
|
|
ами незнам това при брадвата си стана така от осветлението...а за мацката..ами то и няма главата бе колко по-умряла да я направя :)
тая поза съм я виждал в книгагата по съдебна медицина и най-интересното беше,че пишеше ,че е самоубийство...баси мамата...
завърших си идеята и сега ще успокоя топката..очакваите пеперудки и цветенца хахаха.... _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 11:38 am Заглавие: |
|
|
много бутафорно седи!!! все едно е колаж... черепа и дръжката на секирата са като прозрачни, тялото дето би трябвало да ти е основен акцент се губи...
май ти требе терапия с музичката на братя аргирови и росица кирилова ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
neznam kva terapiq tochno mu trqbva, ama mu trqbva speshno .... az otkazvam da gledam poveche kartinkata, che she vzema da mina otkym dark side of the force _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|