Graphilla.com :: Преглед на тема - За срещите на Графила

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За срещите на Графила

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 3:55 am    Заглавие: За срещите на Графила Отговорете с цитат

Та, понеже през изминалата седмица доста хора ме попитаха не е ли дошло времето да се стягаме за лятната среща на Графила, то явно е нужно да уточним някои моменти:

- Наистина след две седмици стават два месеца от последната сбирка и като че ли това е оптималния интервал между срещите, още повече, че сега му е времето - после от средата на юли доста хора са отпускари, а фрийленсърите сме потънали мистериозно я на Хаити, я в Непал... (а пък Джоуви в Татарстан!)

- Времето става подходящо за срещи на открито (Баба Яга от тая година няма нищо общо с преди и е просто покъртително зле - да предупредя)

И така, всичко това е много хубаво, но за съжаление в момента няма кой да се заеме с организацията на съБИРАнето - Wicky е заета с планини от работа (което е страхотно за децата), а аз е петък заминавам да експонирам извън пределите на Родината за няколко месеца (тъкмо ще си починете малко). При това положение търсим благородна душа, която да отдели няколко часа в името на не-виртуалната комуникация и дружбата между враждуващите в WOW орди от графилци!

Работата не е нещо особено, но изисква човек да се отнесе сериозно към нея - пускат се две теми, брои се, добавя се едно число около 10 по преценка и се ангажира(често и капарира) заведение с маса/маси за около 40-50 индивида - моля, нека добрите души ми пишат л.с. или на icq в близките два дни за да измислим кое как и да не прекъсваме прясно възродените сБИРки.

Предварително Благодарим на отзовалите се!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първият и засега единствен потенциален организатор по заявка е Bicubic, други благородни души? :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
deffecto

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

къде ще ходиш Снууп?
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...на кого ни оставяяш :'(

:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пон Юни 11, 2007 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Спокойно бре, живи и здрави, до края на тая година, даже още есента се прибирам, когато свършат снимките - тогава. В Щатско отивам из доста щати - да смая научния свят с факта, че може да има пристрастяване към суджука и дори абстиненция в следсвие на обезсуджукяване и преохамбургеряване.

Това обаче не променя положението - все още никой друг не се е обадил да поеме щафетата... хайде де, инак като е само за пиенйе всички сте първа писта :)))) ?

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
deffecto

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 10:17 am    Заглавие: хех Отговорете с цитат

хехе никой не поема отговорността даа... bad designers, bad! хехе
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оказва се, че реално сега и Букубика нищо не искал да организира...

Така де, срещите се правят да се видим и да побъбрим по-далеч от клавиатурите, не че не го очаквах, но чак пък никой да не се обади от 50-тината човека, които се появяват на сбирките - не знам.
Аз едва ли ще имам в време следващите 30 часа да влизам редовно, така че, ако има някой, който приеме да отдели 2-3 часа, нека пише в тази тема направо, Благодаря!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 1:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А то пък големите сбирки: Тези които се познават седят на една маса, хортуват си, пийват си ракийката, плащат сметката и си тръгват. Веднъж съм бил, и не изпитвам желание да ходя пак - прилича на сбирка на пенсионерите... само дето не играхме шах.
NOX

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..a edno vreme beshe sybitie...
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдам, прав си - от своята гледна точка, разбира се.

Аз обаче знам добър екип, който се събра покрай тия сбирки, както и icq-то ми знае колко често ме питат кога ще е следващото събиране - та, аз самия трудно бих могъл да преценя без тия факти, а иначе - всеки сам си решава дали му е ок, аз зор нямам - и без това с повечето от хората, с които искам се виждам/чувам на спокойствие, така че.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
А то пък големите сбирки: Тези които се познават седят на една маса, хортуват си, пийват си ракийката, плащат сметката и си тръгват.

подозирах... =))))))))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети