Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 3:55 am Заглавие: За срещите на Графила |
|
|
Та, понеже през изминалата седмица доста хора ме попитаха не е ли дошло времето да се стягаме за лятната среща на Графила, то явно е нужно да уточним някои моменти:
- Наистина след две седмици стават два месеца от последната сбирка и като че ли това е оптималния интервал между срещите, още повече, че сега му е времето - после от средата на юли доста хора са отпускари, а фрийленсърите сме потънали мистериозно я на Хаити, я в Непал... (а пък Джоуви в Татарстан!)
- Времето става подходящо за срещи на открито (Баба Яга от тая година няма нищо общо с преди и е просто покъртително зле - да предупредя)
И така, всичко това е много хубаво, но за съжаление в момента няма кой да се заеме с организацията на съБИРАнето - Wicky е заета с планини от работа (което е страхотно за децата), а аз е петък заминавам да експонирам извън пределите на Родината за няколко месеца (тъкмо ще си починете малко). При това положение търсим благородна душа, която да отдели няколко часа в името на не-виртуалната комуникация и дружбата между враждуващите в WOW орди от графилци!
Работата не е нещо особено, но изисква човек да се отнесе сериозно към нея - пускат се две теми, брои се, добавя се едно число около 10 по преценка и се ангажира(често и капарира) заведение с маса/маси за около 40-50 индивида - моля, нека добрите души ми пишат л.с. или на icq в близките два дни за да измислим кое как и да не прекъсваме прясно възродените сБИРки.
Предварително Благодарим на отзовалите се! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Първият и засега единствен потенциален организатор по заявка е Bicubic, други благородни души? :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:20 pm Заглавие: |
|
|
къде ще ходиш Снууп? _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 5:33 pm Заглавие: |
|
|
...на кого ни оставяяш :'(
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Спокойно бре, живи и здрави, до края на тая година, даже още есента се прибирам, когато свършат снимките - тогава. В Щатско отивам из доста щати - да смая научния свят с факта, че може да има пристрастяване към суджука и дори абстиненция в следсвие на обезсуджукяване и преохамбургеряване.
Това обаче не променя положението - все още никой друг не се е обадил да поеме щафетата... хайде де, инак като е само за пиенйе всички сте първа писта :)))) ? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 10:17 am Заглавие: хех |
|
|
хехе никой не поема отговорността даа... bad designers, bad! хехе _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Оказва се, че реално сега и Букубика нищо не искал да организира...
Така де, срещите се правят да се видим и да побъбрим по-далеч от клавиатурите, не че не го очаквах, но чак пък никой да не се обади от 50-тината човека, които се появяват на сбирките - не знам.
Аз едва ли ще имам в време следващите 30 часа да влизам редовно, така че, ако има някой, който приеме да отдели 2-3 часа, нека пише в тази тема направо, Благодаря! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
А то пък големите сбирки: Тези които се познават седят на една маса, хортуват си, пийват си ракийката, плащат сметката и си тръгват. Веднъж съм бил, и не изпитвам желание да ходя пак - прилича на сбирка на пенсионерите... само дето не играхме шах. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 1:52 pm Заглавие: |
|
|
..a edno vreme beshe sybitie... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Мдам, прав си - от своята гледна точка, разбира се.
Аз обаче знам добър екип, който се събра покрай тия сбирки, както и icq-то ми знае колко често ме питат кога ще е следващото събиране - та, аз самия трудно бих могъл да преценя без тия факти, а иначе - всеки сам си решава дали му е ок, аз зор нямам - и без това с повечето от хората, с които искам се виждам/чувам на спокойствие, така че. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | А то пък големите сбирки: Тези които се познават седят на една маса, хортуват си, пийват си ракийката, плащат сметката и си тръгват. |
подозирах... =)))))))))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|