Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hof

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 7:32 pm Заглавие: В търсене на... |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Красиво е!!!... Идеята ти има ли общо с доброто и злото? Просто това ми мина през ума като видях бялата и черната фигури от снимката? _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Просто всякакъв вид противоположност.Старост-младост надежда-отчаяние, зло-добро ако щеш. Просто в търсене на младост от староста , на надежда от отчаяние и на добро от зло. В този ред на мисли... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Много прецизно.Но ми се струва че скритият пръст има 4 фаланги а не три.Но разбира се това носи нали ръката не е човешка.Иначе добро. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления, много добра работа. _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Здравей! Идеята е интересна, имаш таланта да я изпълниш, но малко ги пресушаваш нещата. Сега тази ръка хич ме ми действа добре, спокойно може и без нея, тя просто сече рисуката. Лицето на дамата в бяло щеше да действа много по добре ако беше по женствено. И нещо последно - не е нужно да изцъкваш всичко на 100%, остави някъде свободни леко недовършени пространства, в желанието си да изцъкаш всички детайли губиш цялостната визия. Успех и поздрави на съпругата и бебока:)))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
KaloqnStoqnov Благодаря) Относно ръката -гледах си собственната ръка докато рисувах така изглежда от такова положение, така че положението на пръстите и тяхното количество е ок )
atmos Благодаря
Viktor M. Здравей ) Много се радвам на изразеното ти мнение тъй като те ценя като художник, но също така и не мога да се съглася с всичките критики , например ръката е част от идеята и би трябвало да бъде там тя не е аксесуар, лицето на жената май си достатъчно женственно именно женственно а не моминско )
а и отностно изцыкването и оставянето и тд това вече е въпрос на стил и техника, някой харесват Дюрер други Мане а трети Анди
Просто така рисувам и това е )
А и бъди все пак снисходителен все пак още се уча ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:57 am Заглавие: |
|
|
Харесва ми макар да ми напомня на друга работа, но това е доста експлоатиран лей аут. Мисля, че не си избрал точно фона. Гледната точка сега е като на мъж седнал по голяма нужда в кенефа. Струва ми се, че е било излишно да подчертаваш противоположности, като младост и старос, черно и бяло със шахмата отдолу. В снимката е било достатъчно.
До нямъде съм склонен да се съглася със Виктор М. че изсъшаваш работите си, но пък на мен и така ме харесва, макар да има какво да се желае в тази посока. :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 10:47 am Заглавие: |
|
|
velinov e да шахматния под е емблематичен и се исползва често в арта не е нужно да объяснявам подконтекта той е ясен ) Нямам притенции в дадения случай че съм исползвал нови изразни средства, просто гоних настроение
А и не съм подчертавал допълнително в фона отдолу идеята е в размяната, тоест че това е същия под като на снимката тук има игра и лека философия, но щом не се чете вызможно и да не съм го подалкакто трябва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
хубаво е! бравос! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:27 pm Заглавие: |
|
|
Hof написа: | ...Относно ръката -гледах си собственната ръка докато рисувах така изглежда от такова положение... |
Лелее какво се е случило с ръката ти?! :))))
Много е гот рисунката! Оценявам прецизния детайл! Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Ръката си е суперска :))) Просто пръста,които се подава не е показалеца а средния.Показалеца е зад снимката,придържа я по-точно казано...Много точна си е ръчицата ;))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|