Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 12:20 pm Заглавие: печатни медии |
|
|
Кандидатсвам за нов раздел, наречен 2Д, но ако няма такава възможност, тогава за печатен дизайн. Публикувам стара творба. Кандидат съм за четвърто висше образование в сферата на изкуството, две у нас и две в чужбина:
http://i198.photobucket.com/albums/aa226/anislava/mebelinvest-1.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 12:50 pm Заглавие: |
|
|
az li4no bih iskal da stisna rykata na toq samouk tvoretz s 4 vishi obrazovaniq v sferata... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
радвам се, но ще приемам ръкостискания след доцентската степен или евентуално след професорско място в преструктурираното из основи българско образовние ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
taka kato gledam ..opitai se predi da go prestrukturirat - shansa e po-golqm _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
И така, какво щях да кажа ... Харесвам дизайнерската работа, тъй като в рамките на един ден биха могли, с ударение върху биха, да се създадат хиляди варианти на едно 2Д произведение/творение. По този начин, индивидите се реализират по безобиден за тях начин, ако стане нещо стане, ако не, не ... Но, въпроса е, откъде да се вземат стредства да се спонсорира такава дейност ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:12 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Това с многото образования (2 у нас и две в чужДбина) не е шега работа! Сигурно затова адреса на обявата е половината на кирилица (Момчилград), а другата половина на латиница (tel./fax).
И сигурно затова между мобилния и пощата има запетайка, но не и между тел./факс и мобилния.
|||Mebel invest
мебелна фабрика
И после ще си говорим за дизайн!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Като се върнах преди шест години и шест месеца, говорех толкова бавно, че всички смятаха че не съм добре ... при което аз започнах да вмъквам английски думи в изразите и така започнах да говоря по-бързо, но тогава не ме разбираха ...
Тези карета ли са какво ли са ... се правеха като се ползваше материала, адреси и прочее от старите .... т.е. от каретата от предишния месец, които не съм ги правила аз, тъй като аз там изкарах точно един месец ... и шрифтовете бяха едни дребни дребни ... аз коригирах, коригирах ... че накрая ... почнах да ходя на работа и в събота ... трудно е, като работиш с такива млади дами, с каквито работех и аз ... не знаеш кой е брат им, кой е баща им или кой е мъжа им ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 6:56 pm Заглавие: |
|
|
Анучка никак не ми се ще да те бамнат :)
но търпението на spacer и то все пак има граници :)
земи се усмири малко!
а за висшите убразования мнението ми е:
достатъчно е само едно - за човек който иска да работи :)
и безброй - за човек който не му се работи :::))) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
И кво от това? Аз и в момента съм на работа (неделя). И вчера бях на работа. И аз правя правописни грешки и то по много. И аз съм полуграмотен. Разликата е, че аз си давам сметка за тия неща и гледам да не се излагам много. Докато ти - точно обратното. Какво точно искаш да ни покажеш с тази листовка? Защо е в раздел "Представяне"? Това ли ти е най-представителната "творба", както ти ги наричаш? Защото моето мнение е, че това по-неграмотно няма как да бъде. И не говоря само за текста. На текста майната му. Но имаш ли обяснение за.... за всичко останало???
Това, Ани, са 10-тина нискокачествени снимки на талашитени врати, зле изрязани, зле подредени и с надпис въху тях. Не ми трябва висше образование за да го видя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Кво станА с хилядите варианти на 2Д творенията? Защо е трябвало да ходиш на работа и в събота - нима не са били доволни от мин. 5000 варианта на 1 2Д творение?
И нима за ~5-6 години престой у Америката си била забравила българския?
СмЕх. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Бе ти нали говориш чуждбински? Какво според теб означава antialiasing?
(може да ползваш уикипедиа) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 7:58 pm Заглавие: |
|
|
батка, недей да си трошиш нервите и да се разправяш с тая очевиндо не-у-ред персона =))) колкото и да говориш, и да обясняваш, "оно рупа ли рупа" 9 нема да вкине _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 8:13 pm Заглавие: |
|
|
@bile много як аватар :))))))
@ani яко е да вмъкваш англ. думички като си говориш с българи :)))))
Дизайна е много примитивен за съжаление :(((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 8:22 pm Заглавие: |
|
|
примитивен е ... но не е труден за гледане ... не се гледа бавно, според мен, а и бързо се прави ... моя принцип е: първо въобще нещо върху листа, а след това според зависи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 8:27 pm Заглавие: |
|
|
ani написа: | моя принцип е: първо въобще нещо върху листа, а след това според зависи |
Е, това вече е интелигентно изказване. Мисля да го изпробвам тоя принцип тия дни. Дали е приложим и в други сфери? Хрумнаха ми някои неща. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 9:26 pm Заглавие: |
|
|
хехе интеесни раоти се показват тука.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Tази тема я заключвам. Следващата не адекватна твоя тема Ани, ще я трия.
За твое добро! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|