Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Greenhorn

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 2:04 pm Заглавие: |
|
|
много кефи браво _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Да, приятно е,
има дребни забележки по навигацията из сайта.. като затвори, което не се вижда тук там и т.н., но като цяло е приятна атмосфера. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 4:10 pm Заглавие: |
|
|
видеото на момиченцето е забавно =)
другото - не особенно =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 12:24 am Заглавие: |
|
|
Не е ли малко бавничко? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 1:15 am Заглавие: |
|
|
Хм.
Направо не мога да ви разбера.
Ползвате флаш и менюто и заглавията са със системни фонтове?
Сложете някви серифни фонтове в менюто и барнете с такива поне заглавията.
Това ще ви оправи излъчването на сайта.
По другото, хартията ми е много грубо изгоряла, мно и е бърна, и на фона на този бърн тези листа и синята топка изглеждат доста не в тон.
Пример за хармония в този стил (фонтове и съчетаване на цветове):
http://harrypotter.warnerbros.com/madeyemoody/index.html
http://harrypotter.warnerbros.com/gobletoffire/main.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 10:56 am Заглавие: |
|
|
Nub, за шрифтовете съм съгласен, само ми дай пример с кирилски сайт... Аз лично бая си играх, но не намерих кирилски шрифт, който хем да ми допада, хем да е четим, хем да се ембедва коректно. Друго. На ХП на сайта горе менюто е безобразно нечетимо... което го има като проблем със серифните шрифтове във флаша...За навътре няма да коментирам, според мен е зле.
За бърна и тонирането...сме на различни мнения.
PASTA написа: | Не е ли малко бавничко? |
Ми не знам... бързаш ли за някъде :)
Той тоя сайт е за разглеждане, не е икономически портал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 11:03 am Заглавие: |
|
|
btw ще хвана да поразтърся още...щото си прав... дано намеря някой готин шрифт дето да ми фитне. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Просто е малко досадно секи път да чекам тая девойка да прескача. Ако разглеждам сайта за 1 път ок супер, ма ако почна да се връщам по секциите става малко тегаво. Иначе гот. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 10:17 pm Заглавие: |
|
|
надявам се да не обидя никого но не ми харесва въобще.
1. тая топка дето трябва да изглежда магическа изглежда куха като сапунен мехур. няма никаква рефракция, само отражението и е добре което пък е причина отчасти за останалите проблеми
2. след като се подхожда по такъв начин към визията би трябвало да се подходи навсякъде. някакво осветелние отгоре се търси пък на тия елементи като сандъци, табели, дракони.... абе всичко няма и помен за обща концепция на визията. нито за материалите .
3. прекалено плоско и иззъклено ми е интерфейсчето. като на игра отпреди 10ина години. гледани са детайлите сами за себе си, без да е гледано първо да служат на сайта.
4. тия мирорнати дракони горе на топката поне идея да се различаваха..
абе много такива има, няма да изброявам.
цялостно има нужда елементите да тръгнат в общ път. в момента всеки е нелош но спрямо критериите отнасящи се за визията към която подхожда, съпоставени елементите обаче... не е това още.
Музичката е готина. Навява ми лек бриз от samorost. А това е готино. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Определено живна със серифния шрифт. Мерси нуб.
Био, мога да кажа само, че съжалявам за мнението ти... Ти обаче имаш друг поглед върху нещата и това е нормално.
Това все пак е уеб, а не игра, и "интерфейса", за мен е по-скоро композиция от елементи, а не някакъв 3д имвиромент, т.е. не съм търсил общ светлинен източник. Детайлите не са гледани сами за себе си, а напротив... цялостно беше измислено всичко включая и видеото, преди да се започне сайта.
Факт е обаче, че всеки детайл е слаган сам за себе си и е работен индивидуално, а не като част от цялото...
Сферата е взета от истинска снимка ... така че ако има някакви неразбории по осветлението... не знам... тук няма 3д моделиране... признавам не разбирам и сигурно си прав за повечето неща ...
Както казах разбирам коментара ти, но не мога да погледна през твоите очи... което в крайна сметка е жалко само за мен... уви :(
Важното обаче е, че за пръв път от както поствам тук получих не един а цели два конструктивно-критични коментара, които ще ми помогнат в бъдеще. Последното наистина ме изненада приятно. Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 10:47 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Просто е малко досадно секи път да чекам тая девойка да прескача. Ако разглеждам сайта за 1 път ок супер, ма ако почна да се връщам по секциите става малко тегаво. Иначе гот. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Ей, много лоша атмосферата тука ве. То човек направо да го е страх да постне, щото ще го разпилеят. Според мен е доста добре барнато откъм детайл. Напомня ми на 247 медия или сайзен медия като стил, което ме кефи. Идеята също ми харесва. Малко като забележка на иначе супер яката работа е четимостта на фонта и това, че видеото е снимано с любителска камера или с недобра осветеност и ври.
Иначе поздравления - страшен детайл и идея. Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 12:47 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Ей, много лоша атмосферата тука ве. То човек направо да го е страх да постне, щото ще го разпилеят. Според мен е доста добре барнато откъм детайл. Напомня ми на 247 медия или сайзен медия като стил, което ме кефи. Идеята също ми харесва. Малко като забележка на иначе супер яката работа е четимостта на фонта и това, че видеото е снимано с любителска камера или с недобра осветеност и ври.
Иначе поздравления - страшен детайл и идея. Браво! |
Аз не мисля че е лоша атмосферата. Едно време беше лоша, са е идеална,
няма коментари от рода на "не си се справил", дори когато са резки коментарите имат смисъл в тях.
А кой го е страх от мечки да не ходи в гората. :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Хе хе, с тебе си знаем мненията смятам, щото сме коментирали по темата доста и на други места. :) Айде успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Мда, иначе май си прав. Всеки има право да си каже каквото му е на душата, дет са вика. Мда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 2:12 pm Заглавие: |
|
|
много добра работа. единственно си мисля, че наистина на 5-тото слизане на девойката повтарянето започва леко да дразни. Но това струва ми се лесно може да се коригира, като не се пуска този преход между екраните навсякъде. примерно. иначе брао! _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 11:02 am Заглавие: |
|
|
_sasho... това, че ти напомня на стила на 247 медия е най-големия комплимент който съм чувал... много драго ми стана мерси!
Има бая вода да изтече докато ги доближим гореспоменатите, но се стараем :)
RiN благодаря. Има забавяне, факт, но то е от порядъка на 1-2 секунди.
Сигурен съм, че ако се замени с друг преход, забавянето ще е от същия порядък.
Проблема може би е, че движението е едно и също. В началото идеята беше да имаме различни преходи (видеа) за всяка различна секция.
За съжаление обаче видеото стана тежичко и решихме да не затормозяваме потребителите с по-бавен интернет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 12:31 pm Заглавие: |
|
|
аресвам :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 3:34 pm Заглавие: |
|
|
Българският език е грозен за исписване, ама много грозен! Или само на мене кирилицата не ми се нрави хич, особенно като е в сериф облечена.
пп: дано не ме нападне некой юнак, че не защитавам родината |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|