Graphilla.com :: Преглед на тема - Моята страница, too

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моята страница, too

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
And0

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:36 am    Заглавие: Моята страница, too Отговорете с цитат

Може да я разгледате, не е много пълна, но гледам да качвам постоянно нови неща. Старите проекти са ми трудни за пререндване и пренастройки, но от време на време се подсещам за нещо и си го доработвам. Има по-добри и по-лоши проекти, но предполагам всеки знае как е :P

www.amitov.com

тааа бих се радвал да кажете по някоя дума.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

объркващо е onrollover показването на контакти и абаут частта =)) а и onmouseout restore на контента не сработва винаги =)

инак като цяло мене ме кефи =)
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааа много ще бъде яко, ако уголемиш всичко и направиш бутоните да се активират само при моусеовер. С две думи да се навигира в сайта без кликове..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мн приятно:) само като си размотавах поинтера това автоматичното зареждане на about секцията ме стресна малко, помислих че е бъг:)
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бекграундът ме радва. Само се усеща леко където е връзката на repeat частта в дясно. Мисля, че може да се пооправи, ако се прелее по-добре в статичната част.

Май съм на противоположно мнение с това на BSC. В момента е шашкащ принципа на навигиране. Особено, ако отвориш About, после очакваш да има някъде back бутон, както е при превюто на проектите, но няма. Може и да е no-click концепцията, но трябва да е или едното, или другото.

И последно, знаеш ли колко кликах, докато схвана, че store и renders са заглавия, а не бутони? :) Не е добре да са 1:1 като стил с бутоните. Може да са bold например, но някак да се различават.

Като цяло ми харесва много. :) Само този стряскащ момент при отварянето на About и Contact не ми допада. Все пак, това е само моето мнение.
Върнете се в началото
And0

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BSC system ако е само с маус овър ще бъде адски бързо всичко и лично за мен би било дразнещо да се отваря всичко. Освен ако тоя маус овър не е с някакъв дилей. Иначе за големината реших, че ако полетата са по-големи на по-малки резолюции ще има скролове :(

Zka не си единствения :)))))

Имам някои идеи за в бъдеще. Например щеше да е яко да се resize-ва полето със снимката (ама не знам как става). Също така смятам по-натам да има възможност за upload-ването на анимации в тия полета. За сега това не е толкова наложително, защото не правя анимации.

А тази абстрактната картинка се сменя принципно и ми се искаше да я направя черна и да си наредя от ляво разни награди дето съм печелил. Обаче май ще си направя текста с прозрачен бекграунд и ще се load-ва с белите полета...

Радвам се че ви кефи на този етап. Жалко, че нямам време да си обработя останалите снимки и рендъри :( Чакам да ми се покажат скроловете :)))))))
Върнете се в началото
And0

МнениеПуснато на: Сря Юни 27, 2007 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стана много грозно, като се ресайзва полето около снимката и го махнах :(
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети