Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
And0
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:36 am Заглавие: Моята страница, too |
|
|
Може да я разгледате, не е много пълна, но гледам да качвам постоянно нови неща. Старите проекти са ми трудни за пререндване и пренастройки, но от време на време се подсещам за нещо и си го доработвам. Има по-добри и по-лоши проекти, но предполагам всеки знае как е :P
www.amitov.com
тааа бих се радвал да кажете по някоя дума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:56 am Заглавие: |
|
|
объркващо е onrollover показването на контакти и абаут частта =)) а и onmouseout restore на контента не сработва винаги =)
инак като цяло мене ме кефи =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 11:30 am Заглавие: |
|
|
Ааа много ще бъде яко, ако уголемиш всичко и направиш бутоните да се активират само при моусеовер. С две думи да се навигира в сайта без кликове.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 11:42 am Заглавие: |
|
|
мн приятно:) само като си размотавах поинтера това автоматичното зареждане на about секцията ме стресна малко, помислих че е бъг:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Бекграундът ме радва. Само се усеща леко където е връзката на repeat частта в дясно. Мисля, че може да се пооправи, ако се прелее по-добре в статичната част.
Май съм на противоположно мнение с това на BSC. В момента е шашкащ принципа на навигиране. Особено, ако отвориш About, после очакваш да има някъде back бутон, както е при превюто на проектите, но няма. Може и да е no-click концепцията, но трябва да е или едното, или другото.
И последно, знаеш ли колко кликах, докато схвана, че store и renders са заглавия, а не бутони? :) Не е добре да са 1:1 като стил с бутоните. Може да са bold например, но някак да се различават.
Като цяло ми харесва много. :) Само този стряскащ момент при отварянето на About и Contact не ми допада. Все пак, това е само моето мнение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:20 pm Заглавие: |
|
|
BSC system ако е само с маус овър ще бъде адски бързо всичко и лично за мен би било дразнещо да се отваря всичко. Освен ако тоя маус овър не е с някакъв дилей. Иначе за големината реших, че ако полетата са по-големи на по-малки резолюции ще има скролове :(
Zka не си единствения :)))))
Имам някои идеи за в бъдеще. Например щеше да е яко да се resize-ва полето със снимката (ама не знам как става). Също така смятам по-натам да има възможност за upload-ването на анимации в тия полета. За сега това не е толкова наложително, защото не правя анимации.
А тази абстрактната картинка се сменя принципно и ми се искаше да я направя черна и да си наредя от ляво разни награди дето съм печелил. Обаче май ще си направя текста с прозрачен бекграунд и ще се load-ва с белите полета...
Радвам се че ви кефи на този етап. Жалко, че нямам време да си обработя останалите снимки и рендъри :( Чакам да ми се покажат скроловете :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Стана много грозно, като се ресайзва полето около снимката и го махнах :( |
|
Върнете се в началото |