Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dash
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:39 am Заглавие: |
|
|
fan sum:) i to ot 2-i klas:))) thanx _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:48 am Заглавие: |
|
|
Мдаааааааа това ме връща в дните когато имах една камара ПИФ-ове :)))))))))))))) И помня че любим ми беше оня трансформер дето се трансформваше в жълт фолксваген бийтъл :))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:53 am Заглавие: |
|
|
Аз пък се сещам за оная мадама дето след секс се трансформира в каса бира и двама приятели. Не съм го виждал, но предполагам, че няма да е толкова ефектно като тва с жълтия бийтъл. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Аз пък се сещам за оная мадама дето след секс се трансформира в каса бира и двама приятели.....:) |
истинските мъже спят след секс бе шпацииик :)
то си е до хормони.... кви приятели, ква бира?!?!?!? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:59 am Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Мдаааааааа това ме връща в дните когато имах една камара ПИФ-ове :)))))))))))))) И помня че любим ми беше оня трансформер дето се трансформваше в жълт фолксваген бийтъл :))))))) |
_________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:12 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Мдаааааааа това ме връща в дните когато имах една камара ПИФ-ове :)))))))))))))) И помня че любим ми беше оня трансформер дето се трансформваше в жълт фолксваген бийтъл :))))))) |
За този ли става дума? --> link *transformation* link
Иначе и аз съм зарибен от малък с пифовете. Даже имах един Оптимус на играчка ама така го трансформирах, че после не искаше вече да си приема първоначалната форма XD... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
според мен този филм ще е другия резил на Майкъл Бей след "Острова" ли се казваше? там с клонингите дето...
Тоя пич ако не му диша Брукхаймър във врата избира много олд фешън теми. Много стари теми вече ми станаха, то не са Костенурки Минджа, то не са Трансформери, Планети на Маймуни. Много на инерция кара Холивуд като стане въпрос за American Summer Blockbuster.
Просто прогноза, пък ще видим. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
THE ISLAND е супер як филм пък аз да кажа!:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 2:08 pm Заглавие: |
|
|
прекрасен даже, стига да оставим настрана кастинга и сюжета. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | прекрасен даже, стига да оставим настрана кастинга и сюжета. |
Аа за кво ти е сюжет.
Семколюпещите филми си имат функция.
2часа почивка на мозъка и цветни картинки:)))
Аз съм фен ма тоя филм си е за 1080п.
А и нещо требе да разсейва докато реакетките се разхождат из Европата нали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Dash написа: | За този ли става дума? --> link *transformation* link
Иначе и аз съм зарибен от малък с пифовете. Даже имах един Оптимус на играчка ама така го трансформирах, че после не искаше вече да си приема първоначалната форма XD... |
Ето тоя жълтия долу в ляво:
 _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
яко осемдесеташки изглежда, и аз имах самолет който ставаше и на кола и на човече, беше ултра яко, ма сега ми стои смешно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 3:21 pm Заглавие: |
|
|
ехаа Dreamareei .. тия шотове като машина на времето ми подействаха :] ... аз съм фен на олд скуул луука на Трансвормерите .. тия новите дришита много дефрагментирани такива едни .. нямат характер .. купчина елементи само и само да не разбереш как па точно от тон и половина кола се превръща в 5 тона робот хаха .. но пък от друга страна старите надали ше изглеждат добре претворени в 3D ..
бтв сигурно не само аз съм се замислял над това колко ли поверфулл би бил трансвормерс които се превръща в Трабантче :] .. велпапе FTW !!!! haha .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Тва е класика ве, хора! =)) Колкото до девалвацията на киноиндустрията в лицето на Холивуд - принципно съм съгласен, че е така. Но в конкретния случай, концепцията разни vehicles-и да се трансформират в роботи (и обратно) па на сичкото отгоре и да се бият помежду си, много ме радва. Макар и по един лапешки начин =)))
>> И ето тука нещо дето съм забрайл да го добавя вчера -- Майк обяснява колко старомодно изглеждат героите от осемдесетарския сериал и колко мега-яки са неговите роботи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | .. тия шотове като машина на времето ми подействаха :] |
много яко... като се сетя, цялата табла на леглото ми, беше с Transformers :))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Ми филмът отваря днес (два дни по-рано от обявената премиера) и викам да обадя за още едно-две неща покрай него =)
1. От утре саундтракът ще бъде пуснат в продажба. Диска включва 12 парчета сред които са официалния сингъл на Goo Goo Dolls и темата от сериала интерпретирана от Mute Math.
2. По случай подранилата премиера, SpielbergFilms.com, публикува специална секция посветена на филма, която включва клипове, интервюта с екипа и девет страници със снимки.
3. Един фен-мейд стоп-моушън шорт, който открих неотдавна в YouTube и горещо препоръчвам да погледнете.
Това е за сега. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|