Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне фотография

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nuanda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:43 pm    Заглавие: Представяне фотография Отговорете с цитат

Пореден опит за представяне,с няколко нови неща..

[/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mim

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не ми допада естетиката ти, не се сърди, не е лично
колажите са доста сурови като техника
ето това p.jpg е по-чисто, но пак не е изведено до край - свещникът пред човека е абсолютно излишен
цветните неща са ми невъзможни като съчетание на ярки несъвместими цветове и мен лично ми действат зле
портретът на момичето - куца технически като заснемане - лицето е необосновано без рязкост, а ръката е като отрязана и чужда, ветикалите пред лицето й спират всякакво движение на погледа, за да завърши композицията
Azirafel

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1 ми харесва. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ecobo

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами тя, естетиката, е нещо твърде относително и субективно... Признавам, че на мен не всички ми харесват, ама мисля, че заслужаваш да бъдеш част от този форум.
Имаш интересни идеи; вярно е, че нещата изглеждат доста сурови, но пък носят силен идейно-авторски заряд, което според мен е по-важното...

И за да не те оставям в неведение: не ми харесват 3 и 4, не се вписват в общото цяло, твърде обикновени са за идейната ти натура :-)
За шарената съм раздвоен - има идея там, ама не ми звучи "фотографски" като цяло, по скоро отива към живописта... Пробвал ли си същата идея в ЧБ?

Велкоме от мен :-)
nuanda

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ecobo-благодаря за подкрепата и се радвам,че са ти харесали някои мои неща..в интерес на истината не съм пробвал черно-бял вариант на цветният колаж :)..Mim,приемам и твоето мнение и те разбирам напълно за естетиката..само че бих могъл да променя единствено техническото изпълнение на кадрите,ако евентуално науча повече неща,а за естетиката няма как да стане,защото това означава да се превърна в някой друг :)...така че евентуални бъдещи кандидатсвания ще са самоцелни и няма повече да досаждам...благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vladimir

Местожителство: У големия Снег

МнениеПуснато на: Пет Юли 20, 2007 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Последната ми допада най - много.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети