Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nuanda

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:43 pm Заглавие: Представяне фотография |
|
|
Пореден опит за представяне,с няколко нови неща..
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 10:57 am Заглавие: |
|
|
не ми допада естетиката ти, не се сърди, не е лично
колажите са доста сурови като техника
ето това p.jpg е по-чисто, но пак не е изведено до край - свещникът пред човека е абсолютно излишен
цветните неща са ми невъзможни като съчетание на ярки несъвместими цветове и мен лично ми действат зле
портретът на момичето - куца технически като заснемане - лицето е необосновано без рязкост, а ръката е като отрязана и чужда, ветикалите пред лицето й спират всякакво движение на погледа, за да завърши композицията _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Azirafel

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 12:27 pm Заглавие: |
|
|
1 ми харесва. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ecobo

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Ами тя, естетиката, е нещо твърде относително и субективно... Признавам, че на мен не всички ми харесват, ама мисля, че заслужаваш да бъдеш част от този форум.
Имаш интересни идеи; вярно е, че нещата изглеждат доста сурови, но пък носят силен идейно-авторски заряд, което според мен е по-важното...
И за да не те оставям в неведение: не ми харесват 3 и 4, не се вписват в общото цяло, твърде обикновени са за идейната ти натура :-)
За шарената съм раздвоен - има идея там, ама не ми звучи "фотографски" като цяло, по скоро отива към живописта... Пробвал ли си същата идея в ЧБ?
Велкоме от мен :-) _________________ Nikolay Dimitrov Photography | Stock Photos from Bulgaria |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuanda

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Ecobo-благодаря за подкрепата и се радвам,че са ти харесали някои мои неща..в интерес на истината не съм пробвал черно-бял вариант на цветният колаж :)..Mim,приемам и твоето мнение и те разбирам напълно за естетиката..само че бих могъл да променя единствено техническото изпълнение на кадрите,ако евентуално науча повече неща,а за естетиката няма как да стане,защото това означава да се превърна в някой друг :)...така че евентуални бъдещи кандидатсвания ще са самоцелни и няма повече да досаждам...благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vladimir

Регистриран на: 06 Апр 2005 Мнения: 47 Местожителство: У големия Снег
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Последната ми допада най - много. _________________ ''Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти'' - Кърт Вонегът |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|